reklama
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
U mnie też po wizycie jest OK - dzidzia nie chciała się ruszać i trzeba było do niej popukać - nie powiem, żeby jej się to spodobało wierzgała nogami jak wściekła Ale za tydzień mam jeszcze jedno USG specjalistycznym sprzętem - będziemy badać się prenetalnie, to wtedy wrzucę zdjecia
natalia - dobrze, że wszystko super u mnie Maja była mniej ruchliwa, Adam zawsze wierzgał
ryszka - lekarz na NFZ mial w gabinecie USG?? szok...
nimitii - super fotka
kociatka - zlecie ten tydzień szybciutko :-)
szczebiotka - to już zaciskam za piątek &&&&&&&&
noelka - Ty chyba jutro podglądanko - to mam nadzieję, że krwiak sie zmniejszył!!!!
ryszka - lekarz na NFZ mial w gabinecie USG?? szok...
nimitii - super fotka
kociatka - zlecie ten tydzień szybciutko :-)
szczebiotka - to już zaciskam za piątek &&&&&&&&
noelka - Ty chyba jutro podglądanko - to mam nadzieję, że krwiak sie zmniejszył!!!!
Kania78
...
Patrycja, Ryszka, Agula, Natalka gratuluję udanych wizyt i samych dobrych wieści.
Noelka trzymam kciukasy jutro a Szczebiotka za Was w piątek.
Byłam dziś u endo, zwiększył mi dawkę euthyroxu i kazał przyjść za dwa miesiące ze zrobionymi badaniami tsh, ft4. Jutro jeszcze mnie czeka wizyta u ginekologa z usg.
Noelka trzymam kciukasy jutro a Szczebiotka za Was w piątek.
Byłam dziś u endo, zwiększył mi dawkę euthyroxu i kazał przyjść za dwa miesiące ze zrobionymi badaniami tsh, ft4. Jutro jeszcze mnie czeka wizyta u ginekologa z usg.
kociatka
Fanka BB :)
Sliczne zdjecia dziewczyny:-)
Mam nadzieje, ze jutro tez bede miec takie
Kania, tarczyca daje w kosc? Masz jakas regularna niedoczynnosc? Qrcze, mnie tarczyce troche wypaczaja sterydy, ktore biore na astme... No ale nie mam wyjscia. Kciuki mocno zacisniete za jutrzejsza wizyte!
Mam nadzieje, ze jutro tez bede miec takie
Kania, tarczyca daje w kosc? Masz jakas regularna niedoczynnosc? Qrcze, mnie tarczyce troche wypaczaja sterydy, ktore biore na astme... No ale nie mam wyjscia. Kciuki mocno zacisniete za jutrzejsza wizyte!
Królowa_Dramatu
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! Nareszcie same dobre wiadomości!!!!
Kania, powodzenia jutro!
Kania, powodzenia jutro!
kociatka
Dzieki Kania. niespodziewanie przesunieto mi wizyte tydzien wczesniej, gdyz lekarz wyjezdza. Najwazniejsze, ze leczysz i kontrolujesz ta tarczyce Ja mam za to astme i tez juz wiele lat.... Kazdy ma cos
reklama
Szczebiotka
Kania to kciuki za wizytę no i koniecznie relację po:-)
Noelka a poproś o zdjęcie może Ci dadzą? Ja teraz będę musiała zapłacić 3f ale na tym pierwszym panie mi same wydrukowały.
Kobietki z problemami tarczycowymi mam pytanie, czy macie jakieś objawy? Nie żebym sobie wymyślała ale ja nigdy nie miałam badanej tarczycy a właśnie w ciąży nie dość, że starsznie dużo przytyłam to jeszcze wielki problem żeby cokowiek zrzucić ale z drugiej strony żadnych objawów nie mam, z zajściem w ciąże też nie więc nie wiem czy robić sobie badanie jak będę w Polsce czy dać sobie spokój
Noelka a poproś o zdjęcie może Ci dadzą? Ja teraz będę musiała zapłacić 3f ale na tym pierwszym panie mi same wydrukowały.
Kobietki z problemami tarczycowymi mam pytanie, czy macie jakieś objawy? Nie żebym sobie wymyślała ale ja nigdy nie miałam badanej tarczycy a właśnie w ciąży nie dość, że starsznie dużo przytyłam to jeszcze wielki problem żeby cokowiek zrzucić ale z drugiej strony żadnych objawów nie mam, z zajściem w ciąże też nie więc nie wiem czy robić sobie badanie jak będę w Polsce czy dać sobie spokój