reklama
Marcia92
Zaciekawiona BB
Ania jaki piękny człowieczek! Gratuluję dużego i ślicznego maleństwa!
Agula, Patrycja trzymam kciuki za Wasze wizyty i czekam na relację ze zdjęciami!
Ja wczoraj postanowiłam, że zmienię ginekologa. Ten mój "były" traktował mnie jakoś olewczo chciał mnie wysłać na jakieś płatne badania do innego lekarza, a nie zlecił mi jeszcze nawet podstawowych badań krwi
Tak więc we wtorek mam wizytę u miłej Pani gin, którą poleciła mi koleżanka. Niestety nie ma usg w gabinecie, ale uważam, że teraz ważniejsze są dla mnie badania krwi i sprawdzenie przeciwciał. Pooglądać dzidzię mogę za 2 tygodnie, ale chcę wiedzieć, że moje ciało nie zaatakowało maleństwa... :-(
Agula, Patrycja trzymam kciuki za Wasze wizyty i czekam na relację ze zdjęciami!
Ja wczoraj postanowiłam, że zmienię ginekologa. Ten mój "były" traktował mnie jakoś olewczo chciał mnie wysłać na jakieś płatne badania do innego lekarza, a nie zlecił mi jeszcze nawet podstawowych badań krwi
Tak więc we wtorek mam wizytę u miłej Pani gin, którą poleciła mi koleżanka. Niestety nie ma usg w gabinecie, ale uważam, że teraz ważniejsze są dla mnie badania krwi i sprawdzenie przeciwciał. Pooglądać dzidzię mogę za 2 tygodnie, ale chcę wiedzieć, że moje ciało nie zaatakowało maleństwa... :-(
roksaa
Fanka BB :)
Hej
Ja po wizycie
Dzis troche sie nasiedzialam ale bylo warto
Pobrali mi krew do badan, mocz w ktorym wykryto cukier i takim sposobem mam za tydzien termin na badanie z glukoza Moim zdaniem to wina zelek ktore wczoraj mi bardzo smakowaly bo tak slodkiego nie tykam bo mi nie podchodzi
Cisnienie 100/60
Dzidzius ma sie swietnie i jest idealny. Cudownie macha raczkami i nozkami do mamusi
Gin zrobil mi niespodzianke przelaczajac sprzet na 4D
30.08 mam termin na badania genetyczne ktore samo mnie interesowalo.
Dodam ze dzis mialam USG przez brzuch
A pod spodem nasze cudenko
anka tak sie ciesze! naprawde śliczne dziecie! to musiałbyc dla ciebie najpiękniejszy dzień i niesamowite uczucie
NomiMalone
roksaa - hihi ale fajniusie zdjęcie, wygląda jakby sobie leżał na hamaku, pełen relaks, słoneczko świeci i macha rączką, coś na zasadzie " hej mamusiu tu jestem " . Super dzisiaj fotki . Już się nie mogę doczekać jutrzejszych 2 --> trzymamy kciukasy za Patrycje i Agulę :-)
reklama
betina79
gratuluje udanych wizyt!
ja dzis po łączonym genetycznym w szpitalu (usg + test podwójny)
usg bylo niesamowite! nie dosc ze kolorowo, wszystko wyraznie widac, to jeszcze lekarka super wszystko tłumaczyła, mierzyła. Wszystkie parametry dobre. Ehh jak miło na swojego bąbla popatrzec..
Jak rozgryze jak to sie robi to wrzuce zdjecie
ja dzis po łączonym genetycznym w szpitalu (usg + test podwójny)
usg bylo niesamowite! nie dosc ze kolorowo, wszystko wyraznie widac, to jeszcze lekarka super wszystko tłumaczyła, mierzyła. Wszystkie parametry dobre. Ehh jak miło na swojego bąbla popatrzec..
Jak rozgryze jak to sie robi to wrzuce zdjecie