reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
jotka, GRATULUJĘ!!! Takie informacje są jak miód na serce :)))) Cieszę się bardzo razem z Tobą. I gratuluję chłopaka!!! Siusiak raczej nie zanika :) A tak w ogóle to jaki duży ten Twój chłopak :)))

Jotka - super. U mnie synek w 14 tyg pokazał całą "aparaturę", lekarz nie miał wątpliwości. Trzymam kciuki za następną wizytę;)

Na to wygląda. Też się zdziwiłam jak gin zaczęła mówić o płci i że to prawdopodobnie chłopak. Miałam zamiar się dopiero pytać na której następnej wizycie będzie można zobaczyć, a tutaj taki psikus. Ale po pierwsze mają tam dość dobry sprzęt, a po drugie tak się ułożył i było widać... no nie powiem już co, bo nie pamiętam nazwy w każdym bądź razie coś łonowego, no taki zalążek. Powiedziała że u dziewczynek sterczy bardziej do dołu, a tutaj zdecydowanie sterczało do góry ;) nie kłóciliśmy się, w końcu to ona jest lekarzem. Wiadomo że teraz to tylko przypuszczenie, okaże się za miesiąc :)

jotka21 - zdjęcia super, aż mój M przyszedł obejrzeć :) Dzidziol chyba chciał wam taki prezent zrobić tym , że sie tak ładnie do zdjęć ułożył . Taka "laurka" dla rodziców.
Ja mam dopiero wizyte 3-go września a genetyczne 13-go. Do tego czasu to nie wiem co z nerw zrobię, mieszkanie będzie błyszczeć , nadrobię wszystkie filmy , które miałam kiedyś obejrzeć, książki będę chłonąć , może do biblioteki osiedlowej się zapiszę :baffled: . Jak ten czas powoli płynie gdy chcemy by zasuwał

jotka, jeśli sterczy do góry to bez wątpienia chłopak ;))))))))))))))

NomiMalone, widzę, że jesteśmy w tym samym okresie w ciąży :) moje usg genetyczne 11.09 ja też zwiariuję do tego czasu. Na szczęście wizyta u mojego gin za tydzień i też zrobi usg więc jakoś potem te 2 tyg. wytrzymam

reklama
Jotka wow gratulacje:-)
Piękny prezencik Wam Dzieciaczek zrobił, cieszę się bardzo Twoim szczęściem, rozumiem, że musi Cię aż rozpierać:-)
Oby więcej taki wieści:-)

Do góry