reklama
Ja mam jakieś inne parametry:
Hemoglobina 10,4 (11,2-15,2)
Hematokryt 31 (32-46)
MCV 78,7 (80-100)
MPV 11,3 (8-11)
eozynocyty 11,2 (<5)
l. eozynocytów 1,03 (0,00-0,45)
Hematokryt - inne jednostki czyli mam 30
MCV 91
MCH 32
MCHC 35
eozynocytow nie mierzyli tylko leukocyty 9,3 i trombocyty 204 G/l
madziarra21
Fanka BB :)
Ja dziś po wizycie. Szyjka ok 2 cm i zrobiła się w ciągu dwóch tygodni miękka. Tak więc mam zakaz biegania, skakania i głaskania brzucha a najlepiej to ciągle leżeć i przetrzymać te dwa tygodnie a później niech się dzieje co chce Wszystkie wyniki w normie - już były ostatnie robione. GBS ujemny a morfologia idealna. Tak więc zmykam do łóżeczka i zaciskam nogi!
roksaa
Madziarra21 gratuluję świetnych wyników, nic tylko się cieszyć, że wszystko dobrze:-) Teraz 2 tygodnie wypoczywaj, leżenie naprawdę pomaga, zwłaszcza na skróconą szyjkę
Deizzi
A ja tu zaczynam czytać artykuły o tym jak bezpiecznie wywołać poród w domu... Nie chcę mi się czekać do tego 19. Najchętniej już dziś bym urodziła.
kociatka
Deizzi, wypij szklanke (zimnej) wody, usiadz wreszcie na dooopie i czekaj cierpliwie... Jeszcze zaszkodzisz dziecku albo sobie
Ostatnia edycja:
_Ewelinka_
Deizzi rozumiem Cię doskonale, bo ja też już nie mogę doczekać się porodu....ale cierpliwości :-) już bliżej niż dalej.....na dniach będziesz rozpakowana i będziesz ściskać i całować swoje małe słoneczko :-) tak więc uszy do góry!
betina79
ja juz po wizycie
na ktg wyszły skurczybyki o dziwo takie że skali zabrakło ;-) a tu teoretycznie jeszcze 3 tyg do terminu...
na te bakcyle w moczu lek dał mi cos mocniejszego bo niestety te "ciążowe" preparaty na mnie nie zadziałały
wg usg synek ma prawie 3 kg, wiec chyba jak na ten tyd ciąży to sporo (?)
troche sie tylko martwie bo jak czytam teraz te dokladne pomiary usg to wychodzi ze główkę ma o 2-3 tyg większą od reszty. Boje się jak mi sie taki rozmiar uda przecisnąć.. nie na żarty...
Kolejna wizyta cytuję gina: "No jeśli Pani dotrzyma do tego czasu to 1 marca proszę przyjść" ;-)
A oprócz tego za tyd standardowo ktg...
na ktg wyszły skurczybyki o dziwo takie że skali zabrakło ;-) a tu teoretycznie jeszcze 3 tyg do terminu...
na te bakcyle w moczu lek dał mi cos mocniejszego bo niestety te "ciążowe" preparaty na mnie nie zadziałały
troche sie tylko martwie bo jak czytam teraz te dokladne pomiary usg to wychodzi ze główkę ma o 2-3 tyg większą od reszty. Boje się jak mi sie taki rozmiar uda przecisnąć.. nie na żarty...
Kolejna wizyta cytuję gina: "No jeśli Pani dotrzyma do tego czasu to 1 marca proszę przyjść" ;-)
reklama
ja juz po wizycie
Nasz synuś w 35tyg ma prawie 3kg 2 tygodnie to chyba duża rożnica
Widzisz a jednak skurczybyki sie pojawiły...