Kaso82 wydaje mi się, że jak na 25 tydzień to 800g chyba w normie jest :-)
byłam w 22tyg6d wg OM usg wg tej wagi pokzało termin na 25 tydz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaso82 wydaje mi się, że jak na 25 tydzień to 800g chyba w normie jest :-)
Deizzi mialam na mysli blizne po cc. ja peklam, bo tu nie nacinaja i super sie zroslam. nie mam zadnych sladow, a co do nietrzymania moczu to mnie przeszlo samo. no widzisz, co babka to opinia. tu musialabys rodzic naturalnie, bo nikt by Ci cc nie zrobil
kociatka a teraz co bedziesz miala? cc? rozumiem ze u Ciebie wieksze ryzyko bo macica moze peknac przy probie naturalnej. moja znajoma miala taka sama sytuacje. 2 cc w odstepie roku i 8 miesiecy.
anka ja tez odrazu wstalam, musialam isc sie wysikac, pozniej wzielam mala na rece i poszlam do pokoju. pomimo bolu nie czulam sie zle, juz nawet nie czulam bolu, a raczej ogromne zmeczenie
nie ma sie co klocic, te co przezyly cc i mialy sie po niej dobrze to beda zachwalac i polecac, tak samo z tymi po sn.