reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

21 tydzien 4 dzień. Wizyta. USG. Na 100% chłopak! Strasznie sie cieszę. I mój mąż jaki dumny :D waży 472 g. I ogólnie wszystko prawidłowo :)
normalnie sie wzruszylam dzisiaj :) i tak śmiesznie buzie raczkami zaslanial.

Załączniki

• IMG_1274.jpg
    IMG_1274.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_1275.jpg
    IMG_1275.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Królowa nam się zgadza, Pani Dr podczas usg genetycznego obstawiała dziewczynkę i potwierdziła na połówkowym :) z Matim było podobnie, też nam Go na genetycznym wykryli :D
Mikowata nooo jaki dorodny mały mężczyzna!!! Super :D Gratki wielkie :D
mam bardzo podobne zdjęcie siusiaka Matika haha ale to fajne przeżycia :D

gratulacje za szczęśliwe wizyty :-)
u mnie w 12 tc była dziewczynka i pani gin powiedziała że nic nie widać między nóżkami ale po miesiącu okazało się że chłopiec i tak został chłopcem :-)

u nas potwierdzona dziewczynka :) i wszystko w normie :) waga 450 g.
czekam jeszcze w nerwach na usg za tydzień na dużo lepszym sprzęcie ale na razie cieszę się dobrymi wiadomościami :)

Mikowata śliczny Chłopczyk, gratuluję serdecznie:-)

Królowa super, że wszystko ok i się kochana nie denerwuj, wszystko jest dobrze a na lepszym sprzęcie to tylko potwierdzą:-)
U nas tu w szpitalu taki wielki monitor mają, z 50cali przynajmniej, ale tydzień wcześniej byłam w PL, babeczka monitorek mały i też już najlepsze czasy za nim a widziała dokładnie to samo co tutaj na tym dużym, dla mnie różnica ogromna bo tu i jak byłam wstanie sama dużo zobaczyć a tam to tylko plamki ale jak ktoś pracuje na takim sprzęcie to przecież ma wprawę więc głowa do góry:-)

21 tydzien 4 dzień. Wizyta. USG. Na 100% chłopak! Strasznie sie cieszę. I mój mąż jaki dumny :D waży 472 g. I ogólnie wszystko prawidłowo :)
normalnie sie wzruszylam dzisiaj :) i tak śmiesznie buzie raczkami zaslanial.
Gratuluję !!!
Królowa Tobie również gratuluję udanej wizyty i potwierdzenia płci.
Chyba niewiele z Nas nie wie o płci Maluszka?

reklama
Do góry