reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

filmiki super :-) Makunia, ale ten Dudarewicz szybko po brzuchu jeździ :-D:-D , za to wszystko ładnie widziałam :tak: chyba dobry sprzęt ma , najbardziej serducho mi sie podobało i buźka z profilu ooo i stópki tez były fajne :tak: aaaa w ogóle fajne te filmiki macie, mozna godzinami oglądać :-D

reklama
Nomi, oj a jak mnie wymęczył :-D:-D. Mała się wcisnęła głęboko i nie chciała główki ładnie pokazać, więc ją szturchał, pukał... Ale strasznie z niego sympatyczny i kulturalny człowiek. No i faktycznie sprzęt niczego sobie.
A stópki to moje ulubione ujęcie :D No i ten profil z "dzióbkiem" :-D

makunia dzięki że podzieliłaś się z nami tym super filmikiem! przepiękny!:) aż sie nie mogę doczekać kiedy będzie marzec i te kruszyny sie pojawią na świecie!

Ja jestem już po krzywej cukrowej, chyba dobrze przeszłam te badanie :)

Makunia gratulację córeczki!!

Ja wczorajszej wizycie mam 30 min.filmiku, ale dzidzia nie chciała się pokazywać na 4D. Jednak udało Nam się JĄ uchwycić, będzie córka z tego co mówił doktor. Ale też jakoś nie na 100 %. Mała większa o 8 dni i lekarz wyliczył mi termin na 8 marca :-D:-D haha Dzień Kobiet.
Pomiary:
waga 422 g
BPD - 5,04
HC - 17,8
AC - 17,25
FL - 3,42
HL - 3,61

Część filmiku: [video=youtube_share;k4wBLhzVcVk]http://youtu.be/k4wBLhzVcVk[/video] polecam od 7 minut, bo wcześniej badania ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry