reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Prawdziwy Amant!!!Jeszcze te raczki zaplecione do tyłu, no wymiekam Super!!! Ciekawe kogo wypatruje
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Agula, gratuluję!!! U mnie jeszcze 4 tyg :/ Zdjęcie super! Jak dr M się spodobał?
I jeszcze pytanie do Ciebie - czy dr R robi zdjęcia w 3d? Bo z 12 tyg. mam tylko takie zwykłe
I jeszcze pytanie do Ciebie - czy dr R robi zdjęcia w 3d? Bo z 12 tyg. mam tylko takie zwykłe
kociatka
Ale cudak Agula ) Widzisz, to skleroza mnie dopadla, nie pamietam kompletnie komu tego synusia wrozylam
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Agula gratuluję synusia i udanej wizyty
Ja też chcę już wizytę..a ja połówkowe mam 31.10.
Ja też chcę już wizytę..a ja połówkowe mam 31.10.
Królowa - Makowski bardzo sympatyczny i fachowy
co do dr R to na pewno robi zdjęcia 4D - bo Makowski robi, jak widać powyżej
jak z Adamem byłam u dr R to sie bardzo zasłaniał i nie dał sobie buźki obejrzec
a od tego czasu sprzet na pewno obaj maja o niebo lepszy
kiniusia - 31 juz za 2 tygodnie szybko zleci
i pytałam dr Makowskiego o te wady u dzieci - i potwierdził, że zagrożenie rośnie znacznie dopiero po 40stce
co do dr R to na pewno robi zdjęcia 4D - bo Makowski robi, jak widać powyżej
jak z Adamem byłam u dr R to sie bardzo zasłaniał i nie dał sobie buźki obejrzec
a od tego czasu sprzet na pewno obaj maja o niebo lepszy
kiniusia - 31 juz za 2 tygodnie szybko zleci
i pytałam dr Makowskiego o te wady u dzieci - i potwierdził, że zagrożenie rośnie znacznie dopiero po 40stce
Madzia_83
Agula gratuluję synka Jaśki to fajne chłopaki mamy taki sam termin
Co do kichania to też mnie jak kichne przez chwile boli brzuch. I nie moge wogle leżeć na plecach bo potem musze wstawać z łóżka na czworaka, bo strasznie mnie boli z lewej strony od krzyża aż do biodra i nie moge przez chwile chodzić. W ciąży z Jasiem też tak miałam i w 6 miesiącu samo to przeszło, więc teraz chyba powtórka z rozrywki Ja wizyte mam w czwartek i już się nie moge doczekać
Co do kichania to też mnie jak kichne przez chwile boli brzuch. I nie moge wogle leżeć na plecach bo potem musze wstawać z łóżka na czworaka, bo strasznie mnie boli z lewej strony od krzyża aż do biodra i nie moge przez chwile chodzić. W ciąży z Jasiem też tak miałam i w 6 miesiącu samo to przeszło, więc teraz chyba powtórka z rozrywki Ja wizyte mam w czwartek i już się nie moge doczekać
zilla
Zaciekawiona BB
Agula pięknie Jasiu się prezentuje :-)
03.2013 ja połówkowe mam dopiero 06.11 i jak na razie nie czuję żadnych ruchów. Zaczynam się stresować czy aby na pewno jest wszystko ok.
Madzia_83 masz dokładnie te same bóle krzyżowe co ja. Mnie też właśnie tylko po lewej stronie boli.
Odnośnie kichania to ja również dołączam do waszej grupy. Ulżyło mi, jak was przeczytałam, że większość kobiet w ciąży tak ma.
03.2013 ja połówkowe mam dopiero 06.11 i jak na razie nie czuję żadnych ruchów. Zaczynam się stresować czy aby na pewno jest wszystko ok.
Madzia_83 masz dokładnie te same bóle krzyżowe co ja. Mnie też właśnie tylko po lewej stronie boli.
Odnośnie kichania to ja również dołączam do waszej grupy. Ulżyło mi, jak was przeczytałam, że większość kobiet w ciąży tak ma.
reklama