reklama
Gratuluję córy))
My dziś po kolejnej wizycie...wagowo niezmiennie z czego bardzo się cieszę bo póki co nic nie przytyłam Wyniki krwi średnie więc muszę jeść warzywa i owoce...dostałam już zlecenie na glukozę fuuu:/ Przy okazji podejrzeliśmy małą i lekarz powiedziała,że niezła z niej akrobatka
My dziś po kolejnej wizycie...wagowo niezmiennie z czego bardzo się cieszę bo póki co nic nie przytyłam Wyniki krwi średnie więc muszę jeść warzywa i owoce...dostałam już zlecenie na glukozę fuuu:/ Przy okazji podejrzeliśmy małą i lekarz powiedziała,że niezła z niej akrobatka
Roksa i ja gratulujei!
Moja wizyta przebiegła średnio, Pan doktor na moje bardzo mocne bóle powiedział tylko tyle, że to nie dlatego że szyjka macisy szukuje sie do porodu więc o tyle dobrze. Niestety nie mógł mi powiedzieć dlaczego bardzo mnie boli wręcz rwie kiedy kicham albo stawiam krok prenatalnych nie zrobił niestety, ponieważ przez moje dodatkowe kg nie za bardzo było widać zastawek ani innych narządów. Nie wiem nawet czy maluch jest zdrowy, ale przynajmniej ruszał się to o tyle dobra wiadomość już nie mam takiego doła więc czekam z niecierpliwością na przyszłe badania. Będzie ok na pewno
Mi lekarz powiedziała na ostatniej wizycie... bo mam podobne bole ..znaczy mam rzadko i wczesniej mialam czesciej niż teraz. ale np jak kichałam czy podniosłam noge to z bolu musiałam az kucac... powiedziala ze poprostu rozciagaja sie miesnie te ktore urzymuja macice. I tyle trzeba pocierpiec
Nimitii, z kichaniem i ja mam problem.. zależy jeszcze czy mięśnie brzucha mam akurat napięte...ale któregoś dnia leżałam na boku, nagle kichnęłam i tak mnie bolało, że dobrych kilka minut musiałam rozcierać brzuch po prawej stronie, aż się przestraszyłam.
Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.
Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
A ja znowu umieram przez lędźwie :-( Nie raz jak wstanę z łóżka, to idę jak paralityk :-( I często takie postrzały mam jak normalnie idę. Tragedia
pocieszyłyście mnie naprawde! nie wiedziałam, że to może być przez mięśnie i że i wy to macie to mnie bardzo uspokoiło. Wiecie ja byłam bezpłodna i to jest taki nasz mały cud więc troche sie boje teraz żeby było wszystko ok. Dzięki za pocieszenie naprawde mi to pomogło
nimitii - do dobrze, że na razie wszystko ok i dziecie się rusza
co do tych bóli to ja też to mam - na przykład po kichnięciu boli i tez musze pomasować tak z boku na dole brzucha... więc chyba sporo z nas to ma
ja juz po USG i nadal mam w brzuchu Jasia - pan doktor powiedział "zdrowy kawaler"
kamień z serca i teraz pomału za ciuszkami zacznę sie rozglądac :-)
waga ok 380 gram, termin porodu identyczny jak z OM - czyli 2 marca
cieszę sie niezmiernie i odetchnęłam trochę z ulgą
i gratuluję wszystkim udanych wizyt :-)
co do tych bóli to ja też to mam - na przykład po kichnięciu boli i tez musze pomasować tak z boku na dole brzucha... więc chyba sporo z nas to ma
ja juz po USG i nadal mam w brzuchu Jasia - pan doktor powiedział "zdrowy kawaler"
kamień z serca i teraz pomału za ciuszkami zacznę sie rozglądac :-)
waga ok 380 gram, termin porodu identyczny jak z OM - czyli 2 marca
cieszę sie niezmiernie i odetchnęłam trochę z ulgą
i gratuluję wszystkim udanych wizyt :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
agula gratuluje no i kawaler jaki okazały
nimitii ważne ze dzidzia ruchliwa, a bole tez mam przy kichaniu wiec jak widac standard;-)bedzie dobrze!!!
nimitii ważne ze dzidzia ruchliwa, a bole tez mam przy kichaniu wiec jak widac standard;-)bedzie dobrze!!!
reklama
kociatka
Fanka BB :)
Agula, superowo!!! Rzeczywiscie kamien z serca... Juz tez chcialabym byc po, ale musze jeszcze czekac caly tydzien. Czy dobrze pamietam ze wrozylam Ci syneczka??? Wrozylam 2 osobom z wczesnego USG - Kiniusi i chyba Tobie. Jesli to prawda, mialabym 100% trafien