reklama
Nie wiem, czy on sobie zdaje do konca sprawę, co to znaczy, że mi się brzuch powiększa, wydaje mi się, że jest za mały, żeby wiedzieć, że tam jest dziecko, bardziej powtarza to, co słyszy ode mnie, czyli, że tam jest dzidziuś, że będzie miał braciszka (Jak mówi Wojtuś "acika"). Ale i tak, jest pocieszy, bo wszystkich w koło informuje, nawet wtedy, gdy nieszczególnie mi na tym zależy
anka26_x_07
Mama Laury :)
Jotka gratuluje, a zdjecie nie pozostawia cienia niepewnosci.100% facet!!!
Zabka gratuluje
ala-84 gratuluje córeczki
Patrycja gratulacje!!
Ulkan moja ma 5 lat i też wszystkim mowi ze bedziemy mieli dzidziusia
Zabka gratuluje
ala-84 gratuluje córeczki
Patrycja gratulacje!!
Ulkan moja ma 5 lat i też wszystkim mowi ze bedziemy mieli dzidziusia
mikowata
:)
Kania78- mój gin prowadzi własną w pół prywatną klinikę, ja chodzę akurat w ramach NZFu, ale można też prywatnie. I jest tam jakaś akcja zorganizowana i szczepią przeciw grypie. Po 65 roku życia za darmo, a tak to 40 zł. Mówi, że to konieczność. Tak naprawdę nigdy nie chorowałam na grypę, w ogóle mało co choruje. Uważam to za bezsens. I uważam, że jeśli coś nie jest refundowane to nie jest to konieczne.
Kania78
...
Mikowata szczerze to ja w te szczepionki nie wierzę, a raczej ogólnie do szczepień jestem nastawiona mało pozytywnie... Więc nie doradzę, bo ja na pewno bym się nie szczepiła a czy to konieczne? Hmm każda z Nas decyduje o tym co dla Niej jest konieczne a co nie.
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mikowata ja odradzam szczepien. Jak sie kiedys zaszczepiłam to byłam tak chora jak nigdy wcześniej. Tym bardziej w ciąży bym się nie szczepiła