reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Mysza - maluszek rzeczywiście śliczny :))) Tylko gratulować ze zdrowe :* Czy mam rozumiec ze mama taka wstydliwa?? :D Jakoś nie mogę uwierzyc ;)

Elzu - FAKTYCZNIE zdjęcia mamy podobne :D Hehe tyle rzeczy nas łączy :D U Dawidka bardzo rzuca się w oczy górna warga - mąż ma taką samą :D No i nosek po tacie już ma :))) I oczywiście fikał koziołeczki na maxa :D Lekarz się śmiał że mały robi wszysttko zeby tego siusiaka schowac hehe Ale nie udało mu się :D:D:D Widzieliśmy piękne dorodne jajuszka i siusiaczka :D Słyszelismy też serduszko FHR 144/min. To chyba ten pomiar :)

Mysza - super fotki super dzidzi :-)
eh .... ja już się nie moge doczekać mojego USG a to dopiero 12 lipca ...

Mamy w takim razie obie wizytę 12 lipca :-)

Mysza - maluszek rzeczywiście śliczny :))) Tylko gratulować ze zdrowe :* Czy mam rozumiec ze mama taka wstydliwa?? :D Jakoś nie mogę uwierzyc ;)

I dobrze że nie wierzysz :-D ale by była heca jakby Szymon okazał się takim grzecznym dzieckiem po rodzicach wariatach :-D

Mysza Szymuś śliczny:)

Jak ja lubię oglądać te fotki:) A szczególnie te 3D :) Teraz dzidzie już tak pięknie, wyraźnie widać a co to będzie pod koniec ciąży:D:D:D

Mysza Szymuś śliczny:)

Jak ja lubię oglądać te fotki:) A szczególnie te 3D :) Teraz dzidzie już tak pięknie, wyraźnie widać a co to będzie pod koniec ciąży:D:D:D

U mnie na początku Szymon się zwinął w kulkę i ciężko było go zobaczyć...później się przytulił...nie wiem do czego w sumie, między rączkami miał pępowinę.
Ale jest taki słodki :-)
Myślę że za 4 tyg jak będę miała wizytę to na usg 4d ładnie już będzie buziunię widać.

Elzu, Paulinka, ale śliczne buźki :-)

Violett, anbar, jak ładnie widać, że to ciązowe brzuszki :-)

Mysza, Twoj Szymonek w przeciwień do mojego synka jest bardzo przyzwoity ;-) za to ślicznie rączki zaprezentował :-)

reklama
Inez no własnie pamiętam jak Twój synek łapeczki rozłożył :-) mój już 3tyg temu pokazał co miał pokazać i stwierdził " dajcie mi spokój"... :-D
Te łapeczki są takie słodkie :-)

mama2010 ja polecam 3/4d...efekt jest fajny. A w którym tygodniu będziesz w PL żeby to usg zrobić ?
Bo widziałam że na takich od 25tc to już cudnie buźkę widać.

Do góry