reklama
inez, elzu, paulinko sliczne chlopaki
violett, anbar ale macie juz pokazne brzuszki, sliczne
U mnie nadal ciezko dostrzec ciaze. Maz mowi, ze brzuszek juz mi sie zaokraglil, ale wszyscy dookola mowia, ze jeszcze nic nie widac Chyba nie sprawdza sie u mnie teoria, ze w drugiej ciazy widac szybciej
violett to wazysz prawie tyle co ja, dzis rano 50,5kg, z tym ze ja niewysoka jestem, raptem 164cm;-) No i zaczynalam od 47kg, wiec juz 3,5kg na plusie. Obecnie ubolewam nad moja chudoscia, ale jak bylam w Twoim wieku to notorycznie sie odchudzalam, mimo ze tak naprawde nigdy gruba nie bylam, moja najwyzsza waga to 59,5kg, nawet w ciazy z Filipem jej nie przekroczylam. Skonczylam liceum, poszlam na studia i schudlam i tak mi do dzisiaj zostalo. A teraz dla odmiany chcialabym przytyc,a nie potrafie, i dogodz tu kobiecie
A ja nie wiem co to odchudzanie, bo igdy tego nie robilam A mam 161 cm
Mysza cudowny ten Twój Szymonek I jak pięknie sie prezentuje rodzica
Szymonek naprawde pieknie rączkę wystawil do zdjecia w ogole super dzidzia w przyszlosci bedzie lubil sie pewnie fotografowac jak ja robilam usg 3d/4d to nie bralam filmiku bo filmik 50 zl u mnie :/ wiec taka pamiatke to mozna sobie wziac jak juz naprawde bedzie wszystko porzadnie widac
kasiazar
Fanka BB :)
Mysza- śliczny synuś!!! :*
Mysza84
Mysza, nasz synek to tylko pomachal do rodziców, a Twój tak ślicznie rozłożyl rączke, że wszystkie paluszki można policzyć:-)
A nagrywaliście filmik?
Nagrywaliśmy...co wizytę mam filmik i w sumie mam ich już 6 :-) zaczynając od małej Kropeczki a na wczorajszym z Szymonem 250g kończąc.
Chciałam Wam wrzucić już kiedyś ale on jest jakoś tak nagrany że nie mogę go zgrać na kompa...
No wlasnie to bedzie okolo 21 tc ale bedziemy jeszcze potem pare razy przed porodem.
Generalnie w 3/4D chodzi tylko o efekt wizualny więc jak nie chcesz wydawać kasy i robić zbyt często to ja bym jeszcze poczekała.
Jesteśmy na podobny etapie...ja mam co wizytę widok na 3D więc dam Ci znać kiedy będzie już cudnie buźkę widać.
Ja dostaję film po każdej wizycie...więc nawet nie specjalnie go zamawiam choć pewnie wkalkulowany w cenę bo za wizytę płacę 300zł.Szymonek naprawde pieknie rączkę wystawil do zdjecia w ogole super dzidzia w przyszlosci bedzie lubil sie pewnie fotografowac jak ja robilam usg 3d/4d to nie bralam filmiku bo filmik 50 zl u mnie :/ wiec taka pamiatke to mozna sobie wziac jak juz naprawde bedzie wszystko porzadnie widac
A swoją drogą 50zł to kupę kasy...biorąc pod uwagę że poza płytką lekarz nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów to strasznie dużo wołają.
asiulkaa
modlisiu zgadzam sie z Toba odnosnie wagi z usg Moj Fifi dzien przed porodem wg mojego gina tez mial wazyc 3,5kg, a 2 dni wczesniej wg usg robionego w szpitalu przez innego lekarza 3,45kg, a urodzil sie nastepnego dnia z waga 3,1kg. Z tym ze u mnie to bylo 3tyg przed terminem i ja prawie z krzesla spadlam jak uslyszalam jaki on wielki, a mi jeszcze tyle do terminu zostalo, ciagle tylko chodzilo mi po glowie jak ja go urodze A polozne w szpitalu twierdzily, ze biorac pod uwage moje gabaryty i wielkosco brzucha nie bedzie mial wiecej niz 2,5kg;-) Natomiast kolezance z ktora lezalam w sali wywazyli synka na 3,6kg, a urodzil sie 4,2kg Takze zupelnie nie sugerowalabym sie tymi pomiarami wagi, bo sa one wylacznie orientacyjne
myszko sliczny synus i jaki zgrabniutki I rozumiem, ze nadal jest Szymonkiem?
No wlasnie czym sie rozni 3d od 4d? Tez sie nad tym zastanawiam;-) Moj gin jakos od 5-tego miesiaca robi takie usg, z tym ze wlasnie nie wiem czy to 3d czy 4d
myszko sliczny synus i jaki zgrabniutki I rozumiem, ze nadal jest Szymonkiem?
No wlasnie czym sie rozni 3d od 4d? Tez sie nad tym zastanawiam;-) Moj gin jakos od 5-tego miesiaca robi takie usg, z tym ze wlasnie nie wiem czy to 3d czy 4d
Ostatnia edycja:
reklama