reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
jakos tak na tym zdjęcie wyszłam. w na wysokości pepka mam 88cm tyle, że to się nie rzuca jakoś w oczy bo mam całkiem szerokie biodra i pas tyle, że chudy.

Jak ja zazdroszcze takich fajnych widocznych brzusiów, a po tym moim to jak chodzę to ciągle się smyram. :-D

A ja spotkałam ostatnio koleżankę z liceum które baaaardzo dawno nie wiedziała (ostatni raz chyba właśnie w liceum) i tak ogląda mnie (niby dyskretnie) z góry do dołu... I widze ze chce coś powiedzieć na temat brzuszka ale jest jej jakby głupio, i co chwile się tam patrzy, i do tego pyta "co u Ciebie" hehe tak się bidula zmieszała więc mówie jej ze tak :) To co myśli to prawda :D A ona mi na to ze nie chciała byc niegrzeczna bo jeśli to niebyłby ciążowy brzuszek to głupio tak gadać ze się komuś przytyło :D Tośmy się uśmiały :D

paulinka ja teraz jak spotykam znajomych to niektórzy też tak się patzrą na brzuszek... smieszne to jest bo my naprawdę wyczuwamy co komu po główce chodzi a inni myślą, żę to takie dyskretne spojrzenia hihi

U mnie tez jeszcze nie widac ciazy:no: Jak ktos nie wie to nawet mu do glowy nie przyjdzie, ze jestem w ciazy, a Ci ktorzy wiedza mowia, ze nic nie widac. Ale jak juz kiedys wspominalam ja chyba lekko skrzywiona jestem, bo ciesze sie z malego brzuszka i wcale nie jest mi przykro, ze tak wolno rosnie;-)

A u mnie widac juz brzuszek calkiem pokaznie, ale nawet jak spotykam kogos to sie patrza ale nie spytaja :)
A u mnie w klasie juz wszytskie dziewczyny wiedza ze jestem w ciazy, i wiecie co te z ktorymi sie strasznie nie lubie stay sie raptownie mile. Ale poprostu jest to takie falszywe ze az tragedia.

Mój bardzo widoczny brzuszek (3 kg na + od początku ciąży):

brzuszek.jpg

reklama
Do góry