reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Mi tez sie wasze brzuszki podobaja, takie ciazowe :) moj dalej oponkowy ale i tak go lubie i prawie zawsze jak przechodze kolo duzego lustra to o ogladam (albo glaskam).

Jakis czas temu jak rozmawialysmy o ruchach to nasze dzieciaczki byly jeszcze pod pępkiem, czy nadal sa tak nisko? Kiedy mniejwiecej przesuwaja sie do gory? Bo w ksiazce ciazowej na obrazkach prawie od poczatku jest wyzej..

reklama
Modlisia ,Ty chudzielcu ,gdzie Ty masz te 2 kg na plusie? Żebra Ci kochana widać!!!:tak: Świetnie wyglądasz.
mnie zbiera na płacz jak sie widzę,najbardziej dobija mnie ta cera , syfy nie chcą mi sie goić.Od kosmetyczki wiem,że soda oczyszczona pomaga ,więc co mi szkodzi spróbować.

Modlisia - ty faktycznie jestes chudzinka, wszystko idzie ci w brzuszek też tak chciałabym mieć. Mnie brzuszek już też widać ale niestety zgrubła mi pupa i uda.

Dzięki dziewczyny, no moj brzusio jest dość spory...tak wyglądałam w 20tyg w ciązy z Mikim , więc jest znaczna róznica ;)

6b1d184.jpg

4usxt6w.jpg

reklama
Modlisia - przesadzasz z tą znaczną różnicą :-) moim zdaniem wcale nie jest taka bardzo widoczna, teraz masz chyba troszeczkę wyżej swój brzusio, ale i ten i tamten z Mikim urocze :-)

Do góry