reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Dziewczyny, lepiej nie, wstydzę się, na zdj. wygladałam jakbym przytyła 30kg a nie 16 haha ;)...Na pocieszenie, żeby Was zarazić jeszcze bardziej macierzyństwem, wstawie Wam zdj.2 dniowego Mikusia ;)

1pe2ap.jpg
Mikuś cudowny :) Słodziutki :) Jej ja tez chce juz taka dzidzie miec w domu :)

Widać na załączonym obrazku brzusia, chyba mam większy od Was :) Mam wrazenie ze za miesiąc bede miała naprawde duzy brzuchol ;)
no niech Wam będzie ;) Oto ja Modliszkowa Słonica ;)
39tydz.
23vggvs.jpg
Modlisia ja tu nie widze zadnej słonicy tylko piekną rozkwitajaca, usmiechnieta kobietke z cudownym brzuszkiem :) Chyba nie widziałas słonicy kochaniutka :)

A to moja fasolinda :) Zdjęcie zeskanowane do góry nogami, bo ładniej widać jak dzieciątko założylo sobie rączki za główkę na luzaka i skrzyżowało nóżki w kostkach.

usg44mm.jpg

modlisia - słonica...?? No tak tak... Chyba, ze tam gdzieś za Tobą siedzi na tym pięknym łożu :D:D Wyglądałaś CUDOWNIE!!!! Teraz pewnie też tak będzie :*

reklama
Do góry