reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Dziewczyny, lepiej nie, wstydzę się, na zdj. wygladałam jakbym przytyła 30kg a nie 16 haha ;)...Na pocieszenie, żeby Was zarazić jeszcze bardziej macierzyństwem, wstawie Wam zdj.2 dniowego Mikusia ;)

1pe2ap.jpg
Mikuś cudowny :) Słodziutki :) Jej ja tez chce juz taka dzidzie miec w domu :)

Widać na załączonym obrazku brzusia, chyba mam większy od Was :) Mam wrazenie ze za miesiąc bede miała naprawde duzy brzuchol ;)
no niech Wam będzie ;) Oto ja Modliszkowa Słonica ;)
39tydz.
23vggvs.jpg
Modlisia ja tu nie widze zadnej słonicy tylko piekną rozkwitajaca, usmiechnieta kobietke z cudownym brzuszkiem :) Chyba nie widziałas słonicy kochaniutka :)

A to moja fasolinda :) Zdjęcie zeskanowane do góry nogami, bo ładniej widać jak dzieciątko założylo sobie rączki za główkę na luzaka i skrzyżowało nóżki w kostkach.

usg44mm.jpg

modlisia - słonica...?? No tak tak... Chyba, ze tam gdzieś za Tobą siedzi na tym pięknym łożu :D:D Wyglądałaś CUDOWNIE!!!! Teraz pewnie też tak będzie :*

reklama
Do góry