reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Meryan - jeeeejuuuuu!!!! :) Co jeden brzuszek to fajniejszy :D Moja dzidzia jest chyba z wszystkich tutaj największa a ja wogóle brzuszka nie mam hehe :D:D:D Brzuszek cudny a i widzę mieszkanko piękniutkie :)))

reklama
Piękny brzuszek. Eee tam od razu słonica :) Napewno pięknie wyglądalas :) Jak mozesz to wstaw zdjecie z ciazy z synusiem to sobie popatrzymy na brzuszek ktory kazda pewnie by chciala juz miec :)

Meryan piekny brzucholek :)

Ostatnia edycja:
Hehe, zaraz wstawię...ehh tamta ciąża była naparwde boska, pracowałam do dnia w którym trafiłam na oddział patologii ciąży...Wogóle nie czulam się ciązowo, kwitłam z dnia na dzień...teraz wracam powoli do formy, mam nadzieję, że jeszcze parę dni , może tyg i ta ciąża też będzie dla mnie łaskawsza i znów będę promieniała...:)

Paulinka w pierwszej ciązy brałam ślub w 18 tyg i naprawde nic nie było widać...:) A Mikuś jest cudowny, podhcodzi do brzuszka, robi aja, całuje...Rozumie, że nie moge go nosić i nie protestuje... :) Nawet nie wiedziałam że 2-latki to takie rozgarniete dzieci i cieszę sie niesamowicie że zdecydowalismy sie włąsnie teraz na drugie :)

Meryan, cudny brzusiooo...:) Całkiem spory już :)

Meryan co Ty wymyślasz ze coś nie tak u Ciebie z wagą ?
Świetnie wyglądasz a brzusio wcale nie takie duży.

Modlisia dawaj fotki z poprzedniej ciąży. Nawet jak słoniczka to na pewno śliczna :-)

Dobrze to czekam :)
No to dobrze ze Mikuś jest taki wyrozumialy, napewno jak urodzisz malenstwo bedzie Ci pomagal :) Bedzie przynosil pieluszki chusteczki :) Kochany taki skarbek :*

Dziewczyny, lepiej nie, wstydzę się, na zdj. wygladałam jakbym przytyła 30kg a nie 16 haha ;)...Na pocieszenie, żeby Was zarazić jeszcze bardziej macierzyństwem, wstawie Wam zdj.2 dniowego Mikusia ;)

1pe2ap.jpg

Jaki cudowny Mikuś...jejku rozpływam sie tutaj. :-D
Dawaj to zdjęcie, nie wymyślaj. Na pewno nie jest źle.

A czy to prawda że w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie ?

dziękujemy za miłe słowa:)
Modlisiu....śliczny Mikołajek :)
Mysza...wg mnie i mojego gina rośnie szybciej,kochana dziękuję Ci za komplement:),ale tu czerń odejmuje mi kiloski ;)

reklama
Widać na załączonym obrazku brzusia, chyba mam większy od Was :) Mam wrazenie ze za miesiąc bede miała naprawde duzy brzuchol ;)
no niech Wam będzie ;) Oto ja Modliszkowa Słonica ;)
39tydz.
23vggvs.jpg

Do góry