reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Meryan - jeeeejuuuuu!!!! :) Co jeden brzuszek to fajniejszy :D Moja dzidzia jest chyba z wszystkich tutaj największa a ja wogóle brzuszka nie mam hehe :D:D:D Brzuszek cudny a i widzę mieszkanko piękniutkie :)))

reklama
Piękny brzuszek. Eee tam od razu słonica :) Napewno pięknie wyglądalas :) Jak mozesz to wstaw zdjecie z ciazy z synusiem to sobie popatrzymy na brzuszek ktory kazda pewnie by chciala juz miec :)

Meryan piekny brzucholek :)

Ostatnia edycja:
Hehe, zaraz wstawię...ehh tamta ciąża była naparwde boska, pracowałam do dnia w którym trafiłam na oddział patologii ciąży...Wogóle nie czulam się ciązowo, kwitłam z dnia na dzień...teraz wracam powoli do formy, mam nadzieję, że jeszcze parę dni , może tyg i ta ciąża też będzie dla mnie łaskawsza i znów będę promieniała...:)

Paulinka w pierwszej ciązy brałam ślub w 18 tyg i naprawde nic nie było widać...:) A Mikuś jest cudowny, podhcodzi do brzuszka, robi aja, całuje...Rozumie, że nie moge go nosić i nie protestuje... :) Nawet nie wiedziałam że 2-latki to takie rozgarniete dzieci i cieszę sie niesamowicie że zdecydowalismy sie włąsnie teraz na drugie :)

Meryan, cudny brzusiooo...:) Całkiem spory już :)

Meryan co Ty wymyślasz ze coś nie tak u Ciebie z wagą ?
Świetnie wyglądasz a brzusio wcale nie takie duży.

Modlisia dawaj fotki z poprzedniej ciąży. Nawet jak słoniczka to na pewno śliczna :-)

Dobrze to czekam :)
No to dobrze ze Mikuś jest taki wyrozumialy, napewno jak urodzisz malenstwo bedzie Ci pomagal :) Bedzie przynosil pieluszki chusteczki :) Kochany taki skarbek :*

Dziewczyny, lepiej nie, wstydzę się, na zdj. wygladałam jakbym przytyła 30kg a nie 16 haha ;)...Na pocieszenie, żeby Was zarazić jeszcze bardziej macierzyństwem, wstawie Wam zdj.2 dniowego Mikusia ;)

1pe2ap.jpg

Jaki cudowny Mikuś...jejku rozpływam sie tutaj. :-D
Dawaj to zdjęcie, nie wymyślaj. Na pewno nie jest źle.

A czy to prawda że w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie ?

dziękujemy za miłe słowa:)
Modlisiu....śliczny Mikołajek :)
Mysza...wg mnie i mojego gina rośnie szybciej,kochana dziękuję Ci za komplement:),ale tu czerń odejmuje mi kiloski ;)

reklama
Widać na załączonym obrazku brzusia, chyba mam większy od Was :) Mam wrazenie ze za miesiąc bede miała naprawde duzy brzuchol ;)
no niech Wam będzie ;) Oto ja Modliszkowa Słonica ;)
39tydz.
23vggvs.jpg

Do góry