reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Moja dzidzia 5cm, fotke wkleje moze jutro bo nie na swoim komputerku jestem (dlatego malo zagladalam) i nie mam jak zeskanowac.. a o wizycie ogolnie napisalam na watku wizytowym :)

Paulinka szkoda ze malo widac dzidzie, ale fajnie ze szalala jak ja podgladaliscie, nasza ruszala raczkami ale spokojnie :)

reklama
Violett - dla mnie to jest akurat czarny sceariusz... Ja jestem dobrej myśli :) I ja nie byłam duza i mąż standardowy dzidziuś. Dokładnie nasza bejbi ma 8cm :) Teraz mnie małżowinka poinformowała. Nie wiem jak mi to mogło umknąć na wizycie :D Ja tylko usłyszałam niecałe 10cm :D

I bardzo dobre podejście !!! Tak trzymaj !!!

Już jestem po USG i jestem duuużo spokojniejsza :-)
Dzidziuś rośnie prawidłowo, ma 1,6 cm, serduszko bije 142 u/min. Lekarz pokazał nam gdzie się tworzy kręgosłup i mózg.

Ponieważ na samym początku ciąży wylądowałam w szpitalu, to miałam już kilka USG i jak porównuję, to aż nie wierzę jak to wszystko szybko się rozwija.

55f6100cc90e79b1.jpg

Śliczna Kruszynka... :-) gratuluję!
Zatem przedstawiam wam naszą małą myszkę

Cudna Myszka :-) gratuluję!

Przy synku do 18 tygodnia nie widac było brzuszka a potem trochę mnie zaokragliło ;);)...Przytyłam w sumie 16kg, i mam straszne rozstępy bo te kg to było wyzwanie dla mojego organizmu. Teraz jak patrze na zdj. z 38tyg ciązy to stwierdzam, że wyglądałam jak słonica...;)

modlisia - jejciu cudny brzusio!!!! :))) Ja taki mam jak strasznie sie najem i staram sie na siłe go wycisnąć :D Synuś już pewnie buziaczki daje braciszkowi albo siostrzyczce co? :)))

reklama
198.jpg

a to mój brzucholekw 10 tc...:-D,z grubą fałdką na górze
zakryty co prawda,bo cały w masakrycznych siniaczkach:-(

Ostatnia edycja:
Do góry