reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Malutki stwierdził ze e-ciotki zobacza go jak sie urodzi :) teraz nie bedzie nam pokazywal jaki jest cudowny :) A mamusia z tatusiem zobaczyli na ekranie, wiecej im nie potrzeba :)
Poprostu chce nam zrobic niespodzianke :)

Ahhh... Cudowny to mało powiedziane :))) Ciągle nie mogę uwierzyć że we mnie znajduję sie już taki malutki człowieczek :) Jak sobie go przypomne to od razu uśmiech na twarzy :) Już się nie mogę doczekać pierwszych ruchów :)
Aha i przytyłam dokładnie 1 kg z 58,3 na 59,3 ;) Jaka jestem dokłądna hehe :D

No nie dziwie sie wcale ze sie usmiechasz :)Kazda chyba tak ma ktora juz widziala swojego skarbeczka kochanego :)
No prosze jak ladnie tyjesz tylko 1 kg :) Ja to nie wiem , zobacze na wizycie czyli 7 maja, a zdjeciem bede sie chwalic 27 :)

U nas w domu już zakłady trwają ile będzie miał dzidziuś za 2tygodnie jak pójdziemy na wizytę :-) ja stawiam że ok 7cm...a W. że większy :-D

Bo Twój Paulinko to rośnie jak na drożdżach. Mnie się wydaje że moje dziecię będzie mniejsze.

No tak, albo stwierdza ze zrobia Ci cesarke bo dzidzia jest za duza a to twoj pierwszy porod :) Moja przyjaciolka tak miala. W moim wieku w=pierwszy porod a dzieciatko 62cm i 4650 kg :) I biedulka beczyla sie ze skurczami od 8 rano a o 19 stwierdzili ze juz nie beda jej meczyc bo rozwarcie za male i zrobili cesarke.

reklama
Violett - dla mnie to jest akurat czarny sceariusz... Ja jestem dobrej myśli :) I ja nie byłam duza i mąż standardowy dzidziuś. Dokładnie nasza bejbi ma 8cm :) Teraz mnie małżowinka poinformowała. Nie wiem jak mi to mogło umknąć na wizycie :D Ja tylko usłyszałam niecałe 10cm :D

Do góry