reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Violett - Ja jak sobie konkretnie pojem i go specjalnie wycisne to też tak mam ;) Ale cholewcia mi nic jeszcze nie rośnie :D zaoważyłam jedynie ze miednica się rozszerzyła i bioderka, zeby Robaczek miał miejsce... A tak to nic... Ja liczę ze będę brzuszek miała dooooopiero pod koniec 4 miesiąca tak jak miały siostry i mama ;)

reklama
Ja mam taki caly czas, wieczorem po calym dniu jest troche wiekszy ale nie duzo :)
Ale chcialabym wiekszy, ale moja mama w ciazy powiedziala ze tez taki miala na poczatku a potem stanal w miejscu i zaczal rosnac mniej wiecej 4-5 miesiacu. Wiec pewnie tez mam tak samo, teraz stanie w miejscu i taki zostanie

mama2010 ogolnie to ja nie ukrywam brzuszka, jak mam bluzeczke przylegajaca do ciala to widac i sasiadki z bloku i podworka sie juz pytaly wiec zauwazyly :)
Do szkoly zakladam zazwyczaj cos luzniejszego wiec jeszcze sie nie zorientowali ale mysle ze to juz niebawem nastapi :)

edytka - ja poprostu piszę to co widzę u siebie, co było u sióstr i znajomych :) Ja całe zycie byłam szczupła zero jakichś fałdek a już na brzuchu to wogóle... A teraz?? O dziwo się znalazła :D I to taki czysty fecik :D U mnie w 100% wygląda to tak jak u Ciebie :) Ale ciesze się ze tej skóry jest więcej bo moze rozstępów będzie mniej :) Jak już pisałam wcześniej każda kobieta jest inna i każda reaguje na ciążę inaczej :)
Mimo wszystko wyglądasz uroczo ;)

bubu 1.jpgbubu 1.jpgbubu 2.jpgDzięki dziewczyny za słowa otuchy :) Wszystko z maluszkiem jest dobrze. Ruszał się jak szalony . I nożką i rączką sobie machało. Strasznie to fajne było. Popłakałam sie ze szczęscia jak wariatka :)
A to fotka mojej dzidzi

reklama
Acha ! i lekarz zapytał się czy chcemy znac płeć a ja mu ze co , ze juz mozna ? ze nie za wczesnie a on sie sprobuje A dzidzia tak sie ulozyła, nózki rozłozyła ze pan doktor powiedział ze wg niego dziewczynka a on sie zadko myli :)
Ja w to tak sobie wierze , bo znam wiele przypadkow ze niby dziewczynka a pozniej jednak chłopak albo odwrotnie no ale co ? mam jakis punkt oniesienia :D

Do góry