reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
No bardzo szybko :) Ja tez bym chciala wiedziec, ale zdecyduje sie dopiero na to jak lekaz bedzie pewny co siedzi u mnie w brzuszku, bo jak sie dowiem ze chyba dziewczynka to zaczne kupowac wszytsko dla dziewczynki a na nastepnej wizycie okaze sie jednak chlopak i co :)

A dzieciatko piękne, zdjeciasa bardzo wyrazne:) Zazdroszcze ja jeszcze tylko tydzien :)

Ostatnia edycja:
paulinka chwal sie chwal - porównamy sobie :)
Violett a tydzien szybko zleci i tez zobaczysz swojego maluszka a brzuszek fajniutki !
Ja od soboty zaczynam męczyc meza zeby robił mi co tydz fotki brzusia. A brzusia nie ma , czasem jak sie objem to wtedy cos tam jest a ja chodze dumna jak paw , ale rano juz nie ma ;)

Ja mam raczej oponke (ktorej nie mialam wczesniej), nie zaczyna sie tak ladnie od dolu jak u Violett np, to narazie sie nie chwale - raczej chowam :/ ale dzidzia sie jutro pochwale bo ide na USG :D

Mi urusł brzuszek nie da się ukryć, już nie mogę nosic obcisłych koszul do pracy, bo planuję powiedziec dopiero za miesiąc. Zdziwiłam, się, bo z tego co słyszałam brzuszek rośnie dużo później, a wiem, że schudłam 2 kg. Violett mam bardzo podobny do Twojego tylko troszke inny kształt.

kasiazar - ale sliczna dzidzia :)
Juz nie moge sie doczekac ja ja bede miala takie fajne foteczki, na ktorych widac oczka nozki i raczki :)))

reklama
Paulinko gratuluje! Jak dzidzia taka ruchliwa to zobaczysz co będzie Ci się w brzuszku działo jak podrośnie jeszcze trochę ;-)
Szkoda tylko że e-ciotkom się nie chciał ładnie pokazać na foteczce.

Do góry