reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Kasia_B napewno masz rację :-). Moja ginka oczywiście powiedziała , ze waga jak na ten tydzien prawidłowa. Tylko ja taka jestem , że jak widze jak inne dziewczyny piszą o wadze swoich maluchów to wydaje mi sie , ze mój jest najmniejszy. Chociarz jak bedzie malutki z malutka główka to mi bedzie łatwiej podczas porodu :-), chyba he he. Bo takiego kloca jakim ja byłam nie chciałabym rodzic 4300, biedna moja mamunia...

Powiedzcie kiedy robić te 3D, ja chciałabym jak będziem ój na urlopie w pl, 23-25 tydzień ciąży

ja mam na każdej wizycie od samego poczatku ciąży, tj po zbadaniu wszystkich parametrów w 2D lekarz przełącza nam na 4D,pstryka fotki i wlącza nagrywanie
,ale zazwyczaj dziewczyny na 3,4D decydują się tak od 23-30 tc, bo wtedy jeszcze można ładnie uchwycić dziecko do zdjęcia, potem może być już cięzko, bo jest coraz większe, ...chociaż z Mikołajkiem miałam w 33 tc i bardzo ładnie dało się uchwycić buziaczka,ale był tez ładnie odwrócony

Meryan a chodzisz prywatnie? to chyba placisz strasznie duzo, bo u mnie 4d kosztuje 150 zl :/ i trzeba sie na nie osobno umawiac, bo jest tylko w jednym gabinecie.

ania...tak, do lekarza chodzę prywatnie i mało nie płacę za wizytę, ale po moich przejściach zdecydowaliśmy się na najlepszego specjalistę w okolicy, głównie zajmuje się leczeniem niepłodności i poronieniami nawykowymi(to drugie to właśnie mój przypadek)

Goosiek Oluś jest przecudny po prostu :)
Tym zdjęciem przekonalas mnie do zrobienia „nieplanowanego” USG I w nastepnym tygodniu się wybiore to moze wylukam Plec.

reklama
Do góry