reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
MERYAN ja też bym tak zrobila na twoim miejscu, po takich przejściach nie liczą się pieniądze.
Ja ostatnio nie dostałam zdjęcia usg ale to też moje roztargnienie i nerwy, e tam. a na 3-4D muszę jechać najbliżej do Iławy - 150zł, Toruń - 200zł a Bydgosz jeszcze więcej. Jutro będę dzwonić i spróbuję się umówić na I połowę sierpnia

Śliczne te wasze foteczki

Powiedzcie kiedy robić te 3D, ja chciałabym jak będziem ój na urlopie w pl, 23-25 tydzień ciąży

ja mam na każdej wizycie od samego poczatku ciąży, tj po zbadaniu wszystkich parametrów w 2D lekarz przełącza nam na 4D,pstryka fotki i wlącza nagrywanie

U mnie jest dokładnie tak samo... na każdej wizycie oglądam Szymonka w 3/4D.

Dziewczyny dziękuję Wam w imieniu Olusia:D

Trusia ja tak jak Maryan i Mysza na każdej wizycie po 2D mam 3D/4D. U mojego lekarza normalnie 3D/4D kosztuje 250zł ale w związku z tym, że prowadzi moją ciążę to za każdą wizytę płacę 120zł (no chyba, że prenatalna czyli połówkowe i po 30tc to 150zł)

A to my przed chwila czyli 25tydzien :) p.s. bez makijazu i fryzury - wybaczcie :)

Załączniki

• P7230007.jpg
    P7230007.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 87
  • P7230004.JPG
    P7230004.JPG
    60 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Do góry