reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Agrafka własnie są bardzo grzeczne, że czasem zastanawiam się czy wszystko ok i proszę lekarkę by sprawdzała serduszka czy im biją :)
Od wczoraj jednak czuję jakieś bulgotania a dziś jakby mi ktoś w brzuchu na bębenku grał... może to one były...

reklama
ania_ch0 Aniu jaki ty masz malutki brzusio :) tak mi sie wydaje :) albo ja mam jakis za duzy :) ale mam dwa razy wiekszy od Ciebie :) jakbym pilke polknela :) Ale za to jaka zgrabniutka jestes ! :)

Dziewczynki piękne macie brzusie :) Coraz większe :) Cudo :)

Rainmanka my sie jeszcze nie znamy wiec witam serdecznie :) Fajnie ze nosisz blizniaki w sobie :) Chyba jestes pierwsza osobka ktora ma blizniacza ciaze :) Gratuluje :)

A to moj brzusio :)

P200710_22.490001.jpgP200710_22.500001.jpgP200710_22.480001.jpg

Witaj Violett :) Tak będę miała bliźniaki i razem z Lenną reprezentujemy listopadowe podwójne mamy :)

A Twój brzunio bardzo ładny :)

Fajnie :) Moj P przed pierwszym USG trzymal kciuki by byly blizniaki no ale nie wyszlo :)
Zycze wam bardzo duzo zdrówka i spokojnej ciazy oczywiscie :)

Dziękuje bardzo. Z mojego brzuszka to jestem dumna jak paw :)

Violet - bardzo ładny brzusio

a co do podwójnych mam to wydaje mi się, że czasami wpada do nas jeszcze jedna, ale bardzo sporadycznie i łatwo przegapić. Jak znajdę gdzieś jej posta i zobaczę nicka to powiem :-)

reklama
Do góry