reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Piękne brzuchalki:D

A oto Oluś z dzisiaj:D Zdjęcie kiepskawe bo na szybko zrobione komórką...

Zdjęcie053.jpg

reklama
Violett sliczny brzuszek i jaki duzy :)
A Oluś istne cudo! jak dokładnie widać paluszki i powieki i nosek i usta i w ogole! z takiego zdjecia to juz mozna zobaczyc do kogo jest bardziej podobny :)

dziewczyny myślicie ze jak mam maly brzuch to dzidzia tez bedzie mala? bo tak sie zastanawiam.. niby jeszcze ma duzo czasu zeby urosnac, ale wszystkie macie duzo pokazniejsze brzuszki, ale moje male duzo wazy, tak gin powiedziala-400g.

Goosiek wcale nie kiepskawe;p super widać twarzyczkę :) chyba mały się nawet lekko uśmiecha :) ślicznie
Ania wielkośc brzucha nie ma nic wspólnego z wielkością dziecka
ja też mam mały, jedna koleżanka powiedziała że będę miała łatwy poród bo dziecko małe hehehhe ale się uśmiałam :)

GOSIEk ale cudo masz w brzuszku!
VIOLET ale ty chudziutka jesteś, a bebęnek z przodu uroczy :)

ANIU - moja Dzidzia też ma ok. 400g ale to nic groźnego

A ja ztak się bałam że nie usłyszę bicia sercai nie zobaczę ruchów że zapomniałam nagrać i zrobić fotkę czy poprosić o wyfdruk :(

Violett śliczny brzunio, tak afajna piłeczka
Goosiek super fotka te Twojej dzidzi. My ciągle się zastanwiamy nad usg w 3d.
Ania_ch0 moja dzidzia w 20 tyg i 3 dniu ważyła 319 i ja boję sie w drugą strone,czy to nie za mało.

Goosiek - cudny jest ten Twój syneczek, i fajowa fotka :-) czasami na USG 3d dzieci wyglądają jak mali kosmici a Twój wygląda fantastyczie

Ania - ja też nie mam takiego brzuszka jak dziewczyny, to naprawdę nie ma znaczenia ... na pewno urośnie

Zalgol - dzieci rozwijają się różnie, jeżeli lekarz tej wagi nie skomentował to na pewno jest prawidłowa i nie masz czym się martwić (poza tym USG częśto się w tym myli :-) )

reklama
Goosiek, super zdjęcie i ślicznie widać buźkę :)

Ania, małym brzuszkiem nie ma się co martwić. Jak dziecko ok to brzuch nie ma znaczenia. Moja znajoma przytyła bardzo mało w ciąży i brzuch tez nie za duży a dzidzia miała 56cm i wazyła ponad 3600.

Do góry