reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to i ja się pochwalę:

USG_26-01-2010 .jpg

wszystko w jak najlepszym porządku, macha łapkami, kopie nóżkami, a nawet drapie się po głowie. tak sobie myślę, że to już chyba nie fasolka, ale kawał człowieczka ;)
jakie to ważne wiedzieć, że jest OK, normalnie jakbym skrzydeł dostała :)))
takich samych przeżyć życzę każdej z Was. pozdrawiam Sierpnióweczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
magda :) gratuluję!!! Jak dobrze,że i u Ciebie wszystko ok. Niesamowite dla mnie jest to,że te dzieci tak fikają a my jesteśmy tego na codzień nieświadome... aż się zastanawiam czy to moje teraz do góry nogami leży ;)

hej dziewczynki u mnie usg daje 2 dni do tyłu :) wiec teoretycznie dzisiaj nie mam 11 dc tylko 10 tydz o 5 dzień
Maluszkowi bije serduszko 148 uderzeń na minute lekarka mówi, ze wsio dobrze , ale badania prenatalne bede miaŁA dopiero za 2 tygodnie a to foteczka maluszka
2rerv4i.jpg

to i ja się pochwalę:

Zobacz załącznik 200191

wszystko w jak najlepszym porządku, macha łapkami, kopie nóżkami, a nawet drapie się po głowie. tak sobie myślę, że to już chyba nie fasolka, ale kawał człowieczka ;)
jakie to ważne wiedzieć, że jest OK, normalnie jakbym skrzydeł dostała :)))
takich samych przeżyć życzę każdej z Was. pozdrawiam Sierpnióweczki :)

to na usg wyszedl Ci tydzien pozniej niz na suwaczku, super :)
hej dziewczynki u mnie usg daje 2 dni do tyłu :) wiec teoretycznie dzisiaj nie mam 11 dc tylko 10 tydz o 5 dzień
Maluszkowi bije serduszko 148 uderzeń na minute lekarka mówi, ze wsio dobrze , ale badania prenatalne bede miaŁA dopiero za 2 tygodnie a to foteczka maluszka
2rerv4i.jpg

piekne te malenstwa! :) :-D

Tak się naoglądałam tych slicznych zdjęć, że już nie mogę się doczekać kiedy ja dostanę do ręki taką piękna fotę:-)!!!!! Jeszcze tydzień:tak:!!!!!

Polianko, MadziuW, Pajeczko - cudności, nie wiem co powiedzieć, po prostu siedzę i łezki same mi lecą, boję się, że zachlapię klawiaturę i znowu komp do wyrzucenia........ Co ja bym dała żeby widzieć swoje szczęście, nie wiem jak wy, ale ja czuję, że jak nie widzę swojej kruszynki dłużej jak tydzień to już umieram z tęsknoty.....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry