reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MArtuśka ja od trzech i wariuję, płaczę wieczorami, jejciu niech te ruchy się w końcu zaczną, bo ogłupieję. Zobaczysz kochana, że już niebawem zobaczysz swoje słoneczko...

reklama
No u mnie też dokładnie dzisiaj mija 3ci tydzień od ostatniego usg i już się nei mogę doczekać. W przyszłym tyg mam wizytę, ale nie wiem, czy uda się od razu zrobić usg - pewnie skierowanie będzie potrzebne. No ale jak mus to mus...

Pajko , Madziu - piekne dzieciaczki!!! Stanowczo nie wolno juz o nich mówić "fasolki":tak: toz to dzidziolki pełną gębą są !!:-D

a co ja mam powiedziec - swojej nie widzialam od prawie 6 tygodni :/

to strasznie długo ja w tym czasie mam co wizyte robbione usg, ale mam zagrożoną i moze dlatego. Moj maluszek machał do mnie super to wyglądało a moj M jak zobaczył zdjątko powiedział kurtka to juz nie galaretka bo tak mowil o dzidzi :-D
Ja teraz miałam 3 tyg przerwy i gadałam z lekarka, ze chce miec jednak wizyty co 2 tyg poniewaz zawsze mam jakies atrakcje a nie chce sie denerwoac głupimi lekarzami

Pajeczko cudności, gratuluję po prostu brak słów...czuję podobnie jak Wy tęsknota zalewa mi serce, chcę już maleństwo zobaczyć, chce je poczuć...ehh mnie tyle dni jeszcze czeka...

no ja teraz standardowo wizyty bede miała co dwa tygodnie bo odstawiamy leki na podtrzymanie - jeszcze mam brac przez 4 tygodnie, ale juz w zmniejszonej dawce wiec trzymajcie za nas kciuki

Pajkaa, trzymamy, trzymamy, bardzo mocno :tak:
Ja się boję chwili, gdy lekarz będzie mi kazał odstawić luteinę. Z nią czuję się bezpieczniejsza, no zobaczymy co mi powie dr 3 lutego.

Pajkaa, trzymamy, trzymamy, bardzo mocno :tak:
Ja się boję chwili, gdy lekarz będzie mi kazał odstawić luteinę. Z nią czuję się bezpieczniejsza, no zobaczymy co mi powie dr 3 lutego.
Kiniusia ja mam własnie to samo tylko z dupkiem. Na razie zmniejszyła mi dawke z 3x1 na 2x1 i nic sie nie dzieje bo nie mozna odstawic tak z dnia na dzien a potem przez 30 dni mam brac 2x1 i odstawiamy no chyba, ze w miedzyczssie mniejszy dawke na 1x1

Kiniusia ja mam własnie to samo tylko z dupkiem. Na razie zmniejszyła mi dawke z 3x1 na 2x1 i nic sie nie dzieje bo nie mozna odstawic tak z dnia na dzien a potem przez 30 dni mam brac 2x1 i odstawiamy no chyba, ze w miedzyczssie mniejszy dawke na 1x1
Pierwsze gratulacje malenstwo sliczne, zreszta gratuluje wszystkim:)))
Widze dziewczyny ze zaczynacie konczyc ta swoja ochrone na podtrzymanie jak ja bym tak chciala:( a ja jeszcze 4 tyg i zaczynam brac progesteron. i wiecej juz nic nie powiem bo zaczynam sie bac:((((((((((((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry