reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Dziewczyny pewnie się powtórzę, ale prześliczne te nasze dzieciaczki
Ola - Gosia niezła modelka jest:)
Malinko - Jaś widzę mężczyzna pełną parą:) koszulkę też ma taką męską;)

To i ja pokażę mojego Jaśka:) waga 7,5 kg długi na jakies 65 cm:)
bb3.jpgbb2.jpgbb.jpg

Koncia - ja też swojego zawsze tymi pieluchami obkładam, a moja mama to już na to nawet nazwę wymyśliła i twierdzi, że Jaś w "rzygowniku" chodzi :D

Ostatnia edycja:
reklama
Pestusia- mama rewelacyjna ha ha ha a Jas kawał chłopa:tak:
Ola- niesamowita jest ha ha ha

może zrobimy konkurs na najbardziej zaślinione dziecko;-)

a to mój elegant.......

Ostatnia edycja:
Superaśne maluszki:)

Marta no widzę że nareszcie się doczekałaś! Mały już taki długi ze zaraz przwijak bedzie za mały!

Pastusia ale Twój synuś już duży chłopak! Ciekawe ile moja waży?! Dzisiaj idziemy na ważenie;) i szczepienie:(

Koncia super Maxiu się prezentuje na macie i mata jakaś taka duża mi się wydaje! Moja jakaś malutka...

Ola z Małgorzatki to mała strojnisia. Fajnie ją ubierasz:) i moje ulubione zdjęcie jak śpi na leżaczku:) urocza!

Pinka nie wiem dlaczego ale Twój elegancik mi się nie wyświetla:(

Malinka fajny Jasiunio;) i jak śmiesznie gryzie rączki hehe

Ostatnia edycja:
Ewi - a właśnie! bo Hanusia i Jaś to podobne gabaryty urodzeniowe były prawda?no to pewnie Hanusia też już w okolicach 7,5 się kręci:) daj znać jak wrócisz :)

Marta - no przewijaka się doczekałaś, a Pablo chwila i będzie na niego za duży:> rośnie z niego przystojny mężczyzna:)

Pinka - mi tez się elegancik nie wyświetla:(

reklama
Do góry