reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Koncia - widać, że Maksio polubił swoją matę, super się prezentuje wśród zabawek.

Olcia - Małgosia, to rasowa modelka:) a po pozowaniu relaksuje się super!

Malina - widzę, że nasze Jaśki identycznie obgryzają piąstki i ślinią się przy tym po pachy...urocze:)

Malina mlody jaką ma koszulę czadową he he a slinki u nas to az kapią:-D
Ola- zdjęcie z psem mnie powaliło jak on sie do zdjęcia ustawił he he Agoska to prawdziwa calineczka........

Malinka Jasiek jak zawziecie szuka zebow;) moja Goska robi dokładnie to samo tzn ciagnie sie za ubranko,tez taka zasliniona i tez ''obgryza'' paluchy;)

Malina mlody jaką ma koszulę czadową he he a slinki u nas to az kapią:-D

Koszulki i body musi mieć teraz takie luźniejsze, żeby się dało naciągnąć i wpakować do buzi, bo jak nie idzie, to jest wścieklizna ;)
Te śliny to masakra hahaha mówimy na niego spiderman, bo wystarczy wziąć go na ręce i lecą już nitki ze śliny na podłogę, na nas, nawet raz tacie do buzi trafił ;)

reklama
Malina skad ja to znam;) otatnio pies dostał taka slina ale był zdziwiony ze ni tylko on pluje;)
a tu dowod na zdolnosci Goski;)
020.jpg

Do góry