reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Kochane Marcóweczki!
zagladam tu na bieżąco żeby podziwiac Wasze Skarby, ale zaniedbałam troszkę pisanie:zawstydzona/y: a przez te 3 tygodnie tyle pięknych fotek się pojawiło, no i muszę też Zosie Wam pokazać, ale to może wieczorkiem bo trzeba najpierw zdjęcia zgrać....
a więc:
kasiulka Zuzia - jaka poważna niebieskooka:-)
malinkaa Jasiek jest cudny! nie mogę się napatrzeć jak pięknie potrafi się bawić i jaki jest wszystkim zainteresowany:-)
wredniak Gabrysia to też taki ciekawski bobas, oczy szeroko otwarte i chłonie otoczenie :-D
Agnes ale Dawidek ma długaśnie włoski - super, pięknie razem wyglądają z Karolinką:-)
ona sliczną masz córeczkę, a na tym pierwszym zdjęciu na leżaczku wygląda na dużo starszą:tak:
ola slodka Myszka z Twojej Gosi - tez nie umiałabym sie zdecydować ktore fotki pokazać;-)
Pinka Twoje Skarby jak zwykle w profesjonalnych sesjach - piękne i czarujące dzieciaczki - zarówno Wiktoria jak i Eryczek -można się zachwycać bez końca:tak: Wiki tak świadomie pozuje do zdjęć że już sobie wyobrażam jaką bystrą jest dziewczynką!
masala Amelka to prawdziwa księżniczka, a tę krzywą minkę Zosia robi podobnie:tak:
Scarletka super chłopaki...jeszcze trochę i będą razem ganiać:-) Bartosz też ma fajne włoski:tak:
papcia Lenusia jest kochaniutka, a jak się uczy samodzielności od malego:-D
Maya Juleczek jest śliczny:-)
magdzior ale przystojny mały mężczyzna z Pawełka:-)
Ancia z Wiktorka prawdziwy aniołek tylko śpi!
barbra Majusia - prawdziwa spiąca królewna:-)
koncia Maksiu - kolejny przystojny bystrzacha:-D
kasienka jaka różowa panienka z Haneczki, a Ola wygląda na szcześliwą że ma taką malutką siostrzyczkę:-)
asiulka Wojtuś - mały chichroczek:-D
fifronka cudna i słodziutka Elunia:-) taki kochany okruszeczek!
Ewi ale Hanusia jest radosnym bobaskiem:tak: a jak jest wystrojona - super:-)
madziulka fajniutki bobasek, a z córeczki jaka mała dama - ładne masz dzieciaczki:-)
wierka Jamie i Sammy świetnie razem wyglądają i są bardzo do siebie podobni! tacy chłopacy to prawdziwy Skarb dla mamy:-)
Asco Twój Jasiulek też ciekawski - super wygląda w kapelusiku:-)
lokata ale minki stroi Malwinka, czy uśmiechnieta czy powazna wygląda przepięknie:-)
dove super chłopczyk z Mestwina:-) a jacy podobni sa ze starszakiem do siebie na tym ostatnim zdjęciu, można się pomylić:-D
Bosa Stellka to prawdziwy aniołeczek:-) ma śliczne oczęta:-)
Pinka ale mimika:-D rośnie z niego mały gaduła:-)
Lumbelina modny kawaler:-D super wygląda!

i powtórzę za dziewczynami że nasze dzieciaczki są najpiękniejsze na świecie, a my możemy być dumne i szczęśliwe, że mamy takie skarbeczki kochane przy sobie:-)

@ Lokata,
@ patik80,

zawsze mi się marzyło, że jeśli będę miała syneczka, to będę ubierała go na "małego rozrabiakę". Kubuś już w brzuszku rozrabiał (m.in. chował się, gdy nasza ginka próbowała posłuchać jego serduszka - ehhh, co to był za stres), więc strój jak najbardziej do niego pasuje.
A pierwsze zdjęcie zatytułowałabym: "Joł Men :-D".

Kochane i przesłodkie te nasze Szkraby. Minki przecudne, spojrzenia magnetyzujące... Czy my też kiedyś takie byłyśmy? :-)

Tak się bawi moje szczęście :-)

Załączniki

• maxiulek 002.jpg
    maxiulek 002.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 55
  • maxiulek 001.jpg
    maxiulek 001.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 57
  • maxiulek 003.jpg
    maxiulek 003.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 54
koncia pięknie się bawi Maksiu:) wszystkim zaciekawiony i zainteresowany:tak: fajna mata - żywe kolorki i dużo zabawek:)

Koncia Maks fajny chłopak i jaki zainteresowany zabawkami:-)

A oto moja Małgorzata:-)
tak szukam ząbkow
201106072532.jpg
umiem juz trzymac grzechotke
201106072529.jpg
w koncu moge utrzymac moja ciezka głowe
201106072503.jpg
a to moj przyjaciel Guliwer
201106062477.jpg
moja oaza
002.jpg
lubie patrzec w lusterko
031.jpg
hmmm co to takiego
030.jpg
usmiech dla ciotek z bb
014.jpg
relaksik
002.jpg

Ostatnia edycja:
Olka relaksik jest the best!! :DDDD Ślicznie ubierasz swoją córeńkę, nie mogę się napatrzeć :)
A Maksiu Koncia taki ciekawski i zadziwiony, cudnie!!

Ostatnia edycja:
Ola - pięknie mała nosi główkę:-) i jaka przy tym skupiona:-) no i Guliwer jes przesłodki!

Koncia - super zabawa:-) fajnie trzyma grzechotkę! powiedz mi...ile Maksio jest w stanie tak leżeć na macie?:-) bo mój nie za długo hehe...:/

reklama
Ola, fajnie sobie zerka na psiaka, jakby mu chciała jakiś numer wywinąć :D no i śliczna z niej modelka reklamująca leżaczek fisher price ;D
A jak fajnie się obraca do lusterka, mój to średnio zainteresowany swoją facjatą, za to jak się z nim na rękach podejdzie, to z zainteresowaniem ogląda świat kolegi z lustra :)

futrzaku
, jakieś 20min+10min gapienia na miśka co wydaje dźwięki i świeci mu się nos (lampka go zahipnotyzowała) , od dziś dopiero ma matę, a go ząbki męczą, więc może dlatego tak krótko, karuzelka go czasem dłużej zajmowała...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry