reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Kochane Marcóweczki!
zagladam tu na bieżąco żeby podziwiac Wasze Skarby, ale zaniedbałam troszkę pisanie:zawstydzona/y: a przez te 3 tygodnie tyle pięknych fotek się pojawiło, no i muszę też Zosie Wam pokazać, ale to może wieczorkiem bo trzeba najpierw zdjęcia zgrać....
a więc:
kasiulka Zuzia - jaka poważna niebieskooka:-)
malinkaa Jasiek jest cudny! nie mogę się napatrzeć jak pięknie potrafi się bawić i jaki jest wszystkim zainteresowany:-)
wredniak Gabrysia to też taki ciekawski bobas, oczy szeroko otwarte i chłonie otoczenie :-D
Agnes ale Dawidek ma długaśnie włoski - super, pięknie razem wyglądają z Karolinką:-)
ona sliczną masz córeczkę, a na tym pierwszym zdjęciu na leżaczku wygląda na dużo starszą:tak:
ola slodka Myszka z Twojej Gosi - tez nie umiałabym sie zdecydować ktore fotki pokazać;-)
Pinka Twoje Skarby jak zwykle w profesjonalnych sesjach - piękne i czarujące dzieciaczki - zarówno Wiktoria jak i Eryczek -można się zachwycać bez końca:tak: Wiki tak świadomie pozuje do zdjęć że już sobie wyobrażam jaką bystrą jest dziewczynką!
masala Amelka to prawdziwa księżniczka, a tę krzywą minkę Zosia robi podobnie:tak:
Scarletka super chłopaki...jeszcze trochę i będą razem ganiać:-) Bartosz też ma fajne włoski:tak:
papcia Lenusia jest kochaniutka, a jak się uczy samodzielności od malego:-D
Maya Juleczek jest śliczny:-)
magdzior ale przystojny mały mężczyzna z Pawełka:-)
Ancia z Wiktorka prawdziwy aniołek tylko śpi!
barbra Majusia - prawdziwa spiąca królewna:-)
koncia Maksiu - kolejny przystojny bystrzacha:-D
kasienka jaka różowa panienka z Haneczki, a Ola wygląda na szcześliwą że ma taką malutką siostrzyczkę:-)
asiulka Wojtuś - mały chichroczek:-D
fifronka cudna i słodziutka Elunia:-) taki kochany okruszeczek!
Ewi ale Hanusia jest radosnym bobaskiem:tak: a jak jest wystrojona - super:-)
madziulka fajniutki bobasek, a z córeczki jaka mała dama - ładne masz dzieciaczki:-)
wierka Jamie i Sammy świetnie razem wyglądają i są bardzo do siebie podobni! tacy chłopacy to prawdziwy Skarb dla mamy:-)
Asco Twój Jasiulek też ciekawski - super wygląda w kapelusiku:-)
lokata ale minki stroi Malwinka, czy uśmiechnieta czy powazna wygląda przepięknie:-)
dove super chłopczyk z Mestwina:-) a jacy podobni sa ze starszakiem do siebie na tym ostatnim zdjęciu, można się pomylić:-D
Bosa Stellka to prawdziwy aniołeczek:-) ma śliczne oczęta:-)
Pinka ale mimika:-D rośnie z niego mały gaduła:-)
Lumbelina modny kawaler:-D super wygląda!

i powtórzę za dziewczynami że nasze dzieciaczki są najpiękniejsze na świecie, a my możemy być dumne i szczęśliwe, że mamy takie skarbeczki kochane przy sobie:-)

@ Lokata,
@ patik80,

zawsze mi się marzyło, że jeśli będę miała syneczka, to będę ubierała go na "małego rozrabiakę". Kubuś już w brzuszku rozrabiał (m.in. chował się, gdy nasza ginka próbowała posłuchać jego serduszka - ehhh, co to był za stres), więc strój jak najbardziej do niego pasuje.
A pierwsze zdjęcie zatytułowałabym: "Joł Men :-D".

Kochane i przesłodkie te nasze Szkraby. Minki przecudne, spojrzenia magnetyzujące... Czy my też kiedyś takie byłyśmy? :-)

Tak się bawi moje szczęście :-)

Załączniki

• maxiulek 002.jpg
    maxiulek 002.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 61
  • maxiulek 001.jpg
    maxiulek 001.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 60
  • maxiulek 003.jpg
    maxiulek 003.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 61
koncia pięknie się bawi Maksiu:) wszystkim zaciekawiony i zainteresowany:tak: fajna mata - żywe kolorki i dużo zabawek:)

Koncia Maks fajny chłopak i jaki zainteresowany zabawkami:-)

A oto moja Małgorzata:-)
tak szukam ząbkow
201106072532.jpg
umiem juz trzymac grzechotke
201106072529.jpg
w koncu moge utrzymac moja ciezka głowe
201106072503.jpg
a to moj przyjaciel Guliwer
201106062477.jpg
moja oaza
002.jpg
lubie patrzec w lusterko
031.jpg
hmmm co to takiego
030.jpg
usmiech dla ciotek z bb
014.jpg
relaksik
002.jpg

Ostatnia edycja:
Olka relaksik jest the best!! :DDDD Ślicznie ubierasz swoją córeńkę, nie mogę się napatrzeć :)
A Maksiu Koncia taki ciekawski i zadziwiony, cudnie!!

Ostatnia edycja:
Ola - pięknie mała nosi główkę:-) i jaka przy tym skupiona:-) no i Guliwer jes przesłodki!

Koncia - super zabawa:-) fajnie trzyma grzechotkę! powiedz mi...ile Maksio jest w stanie tak leżeć na macie?:-) bo mój nie za długo hehe...:/

reklama
Ola, fajnie sobie zerka na psiaka, jakby mu chciała jakiś numer wywinąć :D no i śliczna z niej modelka reklamująca leżaczek fisher price ;D
A jak fajnie się obraca do lusterka, mój to średnio zainteresowany swoją facjatą, za to jak się z nim na rękach podejdzie, to z zainteresowaniem ogląda świat kolegi z lustra :)

futrzaku
, jakieś 20min+10min gapienia na miśka co wydaje dźwięki i świeci mu się nos (lampka go zahipnotyzowała) , od dziś dopiero ma matę, a go ząbki męczą, więc może dlatego tak krótko, karuzelka go czasem dłużej zajmowała...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry