reklama
pestusia
Fanka BB :)
Ola - ciągnie już strasznie głowę do góry, wystarczy, że leży i podasz mu kciuki to już się sam podnosi, nawet nie muszę go ciągnąć. Wiem, że to jeszcze trochę za wcześnie na takie zabawy, ale 2-3 razy dziennie chyba nie zaszkodzi...
futrzakowa
yea! to ja!
a ja przyznam szczerze że tylko raz podciągałam małego do "siadu" (dawno temu...chciałam sprawdzić czy mu główka leci) ... i się biedak rozpłakał...więc juz tego więcej nie powtarzałam bo się stresuje że mu coś zrobię :-(
jak sam sie podciąga to sobie krzywdy nie zrobi silny chłopak wieć sie nie martwOla - ciągnie już strasznie głowę do góry, wystarczy, że leży i podasz mu kciuki to już się sam podnosi, nawet nie muszę go ciągnąć. Wiem, że to jeszcze trochę za wcześnie na takie zabawy, ale 2-3 razy dziennie chyba nie zaszkodzi...
co innego jak sie na siłe chce podniesc dziecko wtedy konsekwencje mogą byż różne
Sliczne te nasze dzieciaczki faktycznie, a ja jak zwykle nie mam iedy wrzucić fotek, postaram się w przyszłym tyg.
A co do gryzienia piąsteczek to Wiktorek też tak ma i bąbelki też robi, pytałam się o to pediatry, powiedziała, że dziąsełka powoli się przygotowują robią się twarde itd, ale jeszcze czasu, żebyśmy zobaczyli ząbeczka pierwszego:-)
A co do gryzienia piąsteczek to Wiktorek też tak ma i bąbelki też robi, pytałam się o to pediatry, powiedziała, że dziąsełka powoli się przygotowują robią się twarde itd, ale jeszcze czasu, żebyśmy zobaczyli ząbeczka pierwszego:-)
Z okazji ukończenia przez moją młodą 3 miesięcy też napiszę co u niej słychać. Jak patrzę na Wasze dzieciaki to zazdrość mnie zżera, bo Wasze już a to pięknie się grzechotkami bawią, a to znów główki na brzuchu w górze trzymają, a mój leń jakoś nieskory do tego typu zabaw.
Dwa dni temu u lekarza, kiedy położył ją na brzuchu żeby zbadać głowę wysoko uniosła, nawet dwa razy. Ależ byłam dumna A w domu znów leń... Za to kiedy noszę ją w pionie opartą o moją klatkę piersiową to główkę trzymała już z miesiąc temu, trochę jej się kiwała ale już trzymała prosto, za to na brzuchu za duży wysiłek jak widać
A co do grzechotek i chwytania, to Maja chwyta moje palce już od dawna tak jak pewnie i Wasze robaczki ale z grzechotką już różnie bywa. Dałam jej wczoraj do ręki taka plastikową, najpierw rozłożyłam paluszki i wsadziłam plastikową grzechotkę, zacisnęła piąstkę i owszem trzymała chwilę, pomachała nią nawet, bo machać to ona potrafi że hej [zdjęcie poniżej ]. No ale parę razy walnęła sobie nią w głowę i była wielce zdziwiona Więc tak sobie myślę, że chyba sprezentuję jej dziś z okazji kolejnej miesięcznicy jakąś miękką grzechotkę, żeby sobie krzywdy nie zrobiła bidula
No i piąstki też do buzi pakuje, tez się ślini niesamowicie, na leżaczku zawsze cały dekolt ufajdany - jak na zdjęciu Jasia u maliny Z tego wynika, że pewnie za jakiś miesiąc zacznie się impreza z zębami...
ola mojej też tak strzela w kościach, jak ją przebieram to mam wrażenie że jej się rączki wyłamują :/ Już się boję czy to nie brak jakichś ważnych witamin, że ja jej ich nie dostarczam :/ No ale jaka piękna ślina u Gosiaczka Ujęcie - rewelacja!
marta czadowe ogromne słońce u Pabla takim to się można bawić...
pestusia piękny chłopak, i jaki już ciężki Moja królewna w tym momencie na wadze dopiero 5100g...
koncia Maks pięknie się bawi!
wredniak Gabi ma fantastyczne duże oczka, takie hipnotyzujące! wow! No i czadowe minki robi
lumbelina bardzo fajny ziom, nie ma to tamto
pinka z Eryka też fajny chłopak, bez dwóch zdań!
młoda papieżyca
słoneczny uśmiech dla Marcjanek
d'you wanna fight with me?!
Dwa dni temu u lekarza, kiedy położył ją na brzuchu żeby zbadać głowę wysoko uniosła, nawet dwa razy. Ależ byłam dumna A w domu znów leń... Za to kiedy noszę ją w pionie opartą o moją klatkę piersiową to główkę trzymała już z miesiąc temu, trochę jej się kiwała ale już trzymała prosto, za to na brzuchu za duży wysiłek jak widać
A co do grzechotek i chwytania, to Maja chwyta moje palce już od dawna tak jak pewnie i Wasze robaczki ale z grzechotką już różnie bywa. Dałam jej wczoraj do ręki taka plastikową, najpierw rozłożyłam paluszki i wsadziłam plastikową grzechotkę, zacisnęła piąstkę i owszem trzymała chwilę, pomachała nią nawet, bo machać to ona potrafi że hej [zdjęcie poniżej ]. No ale parę razy walnęła sobie nią w głowę i była wielce zdziwiona Więc tak sobie myślę, że chyba sprezentuję jej dziś z okazji kolejnej miesięcznicy jakąś miękką grzechotkę, żeby sobie krzywdy nie zrobiła bidula
No i piąstki też do buzi pakuje, tez się ślini niesamowicie, na leżaczku zawsze cały dekolt ufajdany - jak na zdjęciu Jasia u maliny Z tego wynika, że pewnie za jakiś miesiąc zacznie się impreza z zębami...
ola mojej też tak strzela w kościach, jak ją przebieram to mam wrażenie że jej się rączki wyłamują :/ Już się boję czy to nie brak jakichś ważnych witamin, że ja jej ich nie dostarczam :/ No ale jaka piękna ślina u Gosiaczka Ujęcie - rewelacja!
marta czadowe ogromne słońce u Pabla takim to się można bawić...
pestusia piękny chłopak, i jaki już ciężki Moja królewna w tym momencie na wadze dopiero 5100g...
koncia Maks pięknie się bawi!
wredniak Gabi ma fantastyczne duże oczka, takie hipnotyzujące! wow! No i czadowe minki robi
lumbelina bardzo fajny ziom, nie ma to tamto
pinka z Eryka też fajny chłopak, bez dwóch zdań!
młoda papieżyca
słoneczny uśmiech dla Marcjanek
d'you wanna fight with me?!
patik80
Fanka BB :)
ola Małgosia jest po prostu rewelacyjna, śliczne fotki z przepiękną modelką:-) a zdjątko zerkającej Małgosi do lusterka super, że Ty to potrafisz uchwycić tyle ciekawych momentów
Pestusia Jasiek to już rosły kawaler;-)
Pinka Eryczek pięknie sie prezentuje w tej koszulce - prawdziwy elegancik!
malinkaa ojojoj te ząbki idą idą - piąstki Jasia poszły w ruch:-)
barbra Majusia w walecznej pozie wymiata:-)
Marta Pawełek to czarujący przystojniak, a jak rośnie...wysoki chłopak z niego będzie
a tu trochę mojej Zosi:
Pestusia Jasiek to już rosły kawaler;-)
Pinka Eryczek pięknie sie prezentuje w tej koszulce - prawdziwy elegancik!
malinkaa ojojoj te ząbki idą idą - piąstki Jasia poszły w ruch:-)
barbra Majusia w walecznej pozie wymiata:-)
Marta Pawełek to czarujący przystojniak, a jak rośnie...wysoki chłopak z niego będzie
a tu trochę mojej Zosi:
reklama
barbra- super focie akcja z pieluchą zabawna u nas te młody nakrywa sobie na buzie a potem piszczy bo nie ma jak oddychać
patik- ale cukierki ci rosną a raczej dziewczyny jak malinymała tak juz mocno grzechotkę trzyma???
patik- ale cukierki ci rosną a raczej dziewczyny jak malinymała tak juz mocno grzechotkę trzyma???