reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Pinus wczesniej to nawet go nie zauwazała,od niedawna wpatruje sie w niego z zaciekawieniem i wydaje mi sie ze bez strachu:)

Mama wpada w trans fotografowania:):-D:-);-):tak:

P1080632.jpgP1080634.jpgP1090059.jpgP1080919.jpgP1080830.jpgP1080882.jpg

P1080957.jpgP1090102.jpgP1090036.jpg

oj to poszalała z ilością zdjec.........no ale cóż poradzę że mam słodką dwójeczkę:):-D:-D

Megpl śliczny bobas i jak ładnie pozuje do zdjęć

Patik piękna dziewczynka z Waszej Zosi i jaka wystrojona

Ola Małgorzatka słodziutka :-)

Milutek no jasne, że szalej, w końcu dzieciaczki tak szybko rosną, Wasze księżniczki już takie duże i piękne jak zawsze

olus- to dobrze ze sie nie boi pózniej bedzie fajnie jak zacznie siedziec i raczkowac hehe

milus- szalone te twoje dziewczynki za mamusią:-p

Milutek dwie cudne księżniczki:-) jakoś mam wrażenie że czym one starsze tym widać coraz większe podobieństwo miedzy nimi...a liczbą zdjęć sie nie przejmuj, takie słodkości każdy z chęcią ogląda:-D

reklama
Mila nadal nie mogę wyjść z podziwu jakie one są różne :D ale obie piękne!! Jasiek będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, którą wybrać ;) No chyba, że żadna go nie zechce hahahaha w końcu to księżniczki :D

Do góry