reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Mila nadal nie mogę wyjść z podziwu jakie one są różne :D ale obie piękne!! Jasiek będzie miał ciężki orzech do zgryzienia, którą wybrać ;) No chyba, że żadna go nie zechce hahahaha w końcu to księżniczki :D
StrzelićCie w tyłek?????????? Jak to żadna go nie zechce? Będziecie musieli nas często odwiedzać żeby tylko Jasiek im chodził po głowie:)

reklama
I nowa porcja foto mojej Małej Mi ;-)
Kąpiel podczas zachodzącego słońca ... Taka jestem silna ... i moja różowa Malwiś :-)
DSCF8650.jpgDSCF8679.jpgDSCF8737.jpgDSCF8743.jpg201105082383.jpg
pencil.png

ola - jaka ona malenka jak ma tego smoczka w buzce ojej!!!
patiku - twoja zosia to by mogle mojego szymusia naumiec usmiechu podczas mycia glowki super:-)jaka zadowolona jest -nie moge wyjsc z podziwu:) kurcze nie moge sie napatrzec na ta fotke w wiaderku swietne jak do telewizji:-):-)
mila- rozowo mi:) ale sie zmieniaja te twoje pannice...jeszcze pamietam fotki ze szpitala jakie byly malenkie...a teraz...ale ten czas leci...;-)
lokata- ale mam sliczna kokardke:-)chyba taka szymusiowi zafunduje:-);-)fajne musi byc strojenie dziewczynek...twoja mala mi i wlosy mojego szymusia by ci sie przydaly na kucyki:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wasze Marcjaniątka są najsłodsze na świecie!! (te urodzone w lutym też! :-) no i w kwietniu rzecz jasna!)

a tu Natka:
DSC_0389.jpgDSC_0132.jpgDSC_0556.jpg DSC_0662.jpg

:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry