reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

pinka - a wlasnie nie umialam tego zrobic to wzielam po prostu do painta i wycielam mu na jajkach dziure;-):-) co by mnie potem nasze kochane panie moderatorki nie ochrzanily za jajka-buziak dla nich! mua!:-p:-)

reklama
a to moje maleństwo w wieku 6 tygodni:

IMG_3782.jpgIMG_3781.jpgIMAG0712.jpgIMAG0446.jpgIMG_3789.jpgIMG_3797.jpgIMG_3798.jpgIMG_3799.jpgIMG_3800.jpgIMG_3819.jpg

dziś kończy 8 ale jakoś tak mi brakuje czasu aby być na bieżąco

megpl ale ładna sesja, co zdjęcie to inna minka:-)
buziak słodki Szymonek:-)
Pinka Twoje Skarby są coraz bardziej do siebie podobne:tak:
madziulka co za poważna mina? ślicznie mu w tej kracie:-)
barbra ale z Majusi kochany chichroczek:tak:
wierka nad czym ten Twój Jamie tak rozmyśla, a jak marszczy przy tym czoło;-) przystojniaczek:-)
Asco ale Jasiek się złości, chłopak po prostu wie czego chce a czego nie:-D
Milutek Amelka i Oliwka jak zwykle zachwycające:-) kochaniutkie blondyneczki:-)
Malinaa czy Twój Jasiek sie tylko smieje? urocze ma te policzki:tak:
mamii takie ciekawskie spojrzenie ma Maciuś:tak: kolejny marcowy przystojniak:-)
a to moja Zosia:-)

patki- urocz lalunia w misce do kąpieli cudną minkę zrobiła:tak::tak:

zawsze mnie to zastanawiało jak wy kąpiecie dzieci w tych miskach???? nie mają za mało miejsca??? ja to bym sie bała ze mi sie ześlizgnie i utopi:szok: ale ja to panikara jestem...

Pinka miejsca jest wystarczająco dużo a kąpiel w wiaderku jest prosta i przyjemna i dla mnie i Zosi...zero stresu, tylko brode podtrzymujesz:tak: ja za to nie wiem czy umiałabym teraz w wanience, bo chyba tylko dwa razy Hanie kapałam i był wrzask wiec przeszlismy na wiaderko

patik-od razu widac że to córunia bo już w kiecki ubrana. Ja trzymam mała głównie w body i półśpioszkach- jestem za wygodna na sukienki i rajtuzki dlatego szczerze podziwiam

reklama
patik-od razu widac że to córunia bo już w kiecki ubrana. Ja trzymam mała głównie w body i półśpioszkach- jestem za wygodna na sukienki i rajtuzki dlatego szczerze podziwiam

na co dzień też jest w body i śpiochy bądź półśpiochy, ale byli goście w święta i teraz na weekend więc się wysiliłam;-)

ola pięknie rosnie Małgorzatka - a czy się śmieje, czy śpi czy też zamyślona sie wpatruje - to i tak cudnie na każdej fotce wygląda, oczywiście buziak z psiną powala:-D

Do góry