reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
mala jak dumnie wygląda Twoja Oliwka z braciszkiem:-) Pinka Twoje pociechy tez wyglądaja przeuroczo:tak: zgrany duet;-) a ten leżaczek ma takie specjalne majtki zabezpieczające zamiast pasów? buziak Twój Szymuś jak zwykle powala swoją czuprynką i bogata mimika twarzy:-) Milutek domyślam się że te sukienusie to na chrzest:-) dziewczynki wygladały pieknie:-)Marta ale Pawełek rosnie:tak: gratatulacje:-) edit nikusia Kacperek to słodki bobas:-)

Ostatnia edycja:
Agnes
Lokata Kacperek sliczny ;-) taka kruszynka mała
happy8se.gif
patik80 ...
Lokata Kacperek to słodki bobas
biggrin.gif
Kacperek? Przecież ja mam córeczkę i na pewno nie ma na imię Kacper ;-)

lokatko tak to jest jak się ogląda szybko zdjęcia a dwulatka skacze Ci po plecach...wybacz taka pomyłkę:sorry2: zdjatka Twojej Malwinki też oglądałam - widać że polubiła swoje pluszaki - wygląda ślicznie:-) a Kacperek oczywiście jest od nikusi, och nie wiem jak mogłam taką gafę palnąć:zawstydzona/y:

Martuś - jakich masz fajnych chłopców, oj będa łamać serca!

Katjusza - Natalka super ma bystre spojrzenie, ciekawe czy zgadza się z tym napisem na bodziaku:)

Cat Ballou - synek cudny, zdjęcia wspaniałe, a te ze stópkami tylko w ramkę oprawić

Olus -Małgosia jaka juz duża, a piszesz, że to mały niejadek, a tu proszę panna z niej że ho, ho

Tak naprawdę to wszystkie nasze Marcjątka są wspaniałe i bardzo udane:):tak:

reklama
pinka - ale kluseczek ci rosnie hihi:) przeslodki:)
milu - wow wow wow!!! jakie one juz duze!!! jak dwa aniolki na tej fotce w bieli:)
nikusia - widze ze twoj to podobna kruszynka do mojego:) malenstwo!

Do góry