reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Lokata- słodka minka małej Mi:):-D

Pinus- a żebyś wiedziała ze w 3/4 doby takie grzeczne jak na fociach:) Dzieki czemu tych foci mam juz mega ogrom- a dziewczynki jak widza aparat to sa całe happy....uwielbiają sie gapic w duze czarne pudełko:):-)

Moje dziewczynki nosza 2 a tydzien temu wazyły po 5200 i 5030 z tym ze tak jak u dziewczyn widac juz troche pupki z tyłu i zaczynaja byc małe. Zostało nam tych 2 ok. 1,5 paczki z tym ze już kupuje zapasy 3 i dzisiaj postanowiłam sprawdzić 3 zobaczę jak się sprawdza choć widać ze są wyższe i ciut dużawe:) Najwyżej dokończę te pampki 2 co mam otwarte a ta paczkę 2 ostatnia odsprzedam komus.

reklama
To i ja sie w końcu zmobilizowałąm swoje focie zrzucić na kompa i pokazać wam moją gwiazde
IMG_1060.jpgIMG_1063.jpgIMG_1065.jpg

Lokata ale ujęcie złapałaś ;) pięknie :)

Papcia śliczna ta Twoja różowa panienka :)

U nas trójki już od dawna królują, no ale my to jesteśmy na czasie skoro modne w tym sezonie oversize to Jasiek wziął sobie to do serca i waży już na pewno powyżej 7 kilo i niedługo pewnie na czwórki trzeba będzie się przerzucić, a piątki nosi jego niespełna dwuletni kuzyn ;)

A z nowości to Jasiek dzisiaj pięknie się z dźwiękiem do prababci uśmiechnął :D Ale miała radochę :D

papcia słodziak z Lenki:-) czyżby jej smok na ostatniej fotce wypadł i próbuje go dosięgnąć? moja Zosia tez sie tak wygina w czasie poszukiwań smoczka:tak:

no moj teraz jak przybral na wadze to sie przyznam ze tez mu sie zaczynaja gumki na udkach odciskac ale mam jeszcze jedna pake huggisow 2jek i musze zuzyc bo wielka z promocji 3 za 2 ;-)ale po tej paczce juz tez na 3 wskakuje bo na niego wszystkie na dlugosci za male:-)

reklama
Do góry