reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Hello. Tak wita dzień moja Malwiś.
Oby ten uśmiech zachował się do końca tego dnia ... a nie obraziłabym się gdyby moja Mała Mi zawsze taka była :blink:
Zdjęcie0956c.jpg

Vetus my tez na 1 jeszcze;) i zauwazyłam ze pampersa jedynki mocno sie odciskały na Gosce a te rosmanowskie sa lepsze rozmiarowo,tak jakby troche wieksze a tez 1,no i nie odparzaja nas;)
Lokata cudna fotka pieknej Malwinki:)

lokata- Malwinka urocza;-)
miluś twoje panny zawsze takie grzeczniutkie??? jak na fociach???

Futrzakowa Marta jak to mozliwe ze nosicie juz 3 ???? skoro wasze dzieci ważą mniej niż mój??????? a my nadal na 2 jedziemy......

lokata- Malwinka urocza;-)
miluś twoje panny zawsze takie grzeczniutkie??? jak na fociach???

Futrzakowa Marta jak to mozliwe ze nosicie juz 3 ???? skoro wasze dzieci ważą mniej niż mój??????? a my nadal na 2 jedziemy......

ja nie wiem ile mój waży...pewnie już ponad 5... ale 2 sa takie na styk że bardzo go gniotły no i pół dupki mu zawsze było widać co skutkowało wylewaniem się z pieluchy:-D i jak eksperymentalnie ubraliśmy 3 to się okazało że ideał:-D a 3 sa juz przecież od 4 kg:-D

reklama
ja nie wiem ile mój waży...pewnie już ponad 5... ale 2 sa takie na styk że bardzo go gniotły no i pół dupki mu zawsze było widać co skutkowało wylewaniem się z pieluchy:-D i jak eksperymentalnie ubraliśmy 3 to się okazało że ideał:-D a 3 sa juz przecież od 4 kg:-D

to może w takim razie jest dłuzszy niż Eric i dlatego pampki sa za mała ale ma duża pupe hahaah

Do góry