reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

reklama
P150711_10.08 10 miesiecy.jpg My mamy taki chodzik-pchacz :D Nati dostała już na Wielkanoc od chrzestnej

jesoosss ale te torciki super! a wiecie co moj "lew" boi sie panicznie baczka:baffled: ! Kupilismy mu w polsce takiego zwyklego baczusia no przeciez baczek musi byc wsrod zabawek i co ...moje dziecie az zanosil sie z placzu tak sie go przestraszyl biduelek i baczek skonczyl swoja kariere u nas jak na razie. lezy w szafie:hmm:

Wow, Miłoszek wygląda tak 'dorośle', normalnie jak dwulatek;D

Lea, moja za to od zawsze boi się odgłosu krowy, czy to z pianinka, czy jak ktoś zrobi długie muuuuuuuuuuuuu, to od razu jest podkówka i mega ryk

:-D moja też ma bączka i nie boi się,próbuje nawet sama puszczać :-) a my mamy krowy i wczoraj byłam zaskoczona jak spytałam się "A jak krówka robi" to Nati mmmm :-D Wczoraj pozrywała też babci kwiatki z ogródka :-)

reklama
Do góry