reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Dziewczyny ja nie widze zeby wygladal na starszego ma ok 77 cm i ok 11 kg mamy 2 dzieci jedna 3 miesiace starsza i jest troche wyzsza od Miloszka i kuzyna mlodszego o 3 tyg i sa tacy sami:))))

reklama
Moja łobuziara :-)

P290811_17.12_[01].jpg

GSC super torcik! a malutka słodka!

Agulek razem wyglądacie po prostu bosko! przytulaski :-) hehe a z tą miska to dobre, mój też czasami wchodzi do miski i siada, nawet jak zbytnio miejsca nie ma :-D
łoooo ale torcik, co jeden to lepszy hehe
a pies wymiata :-D

Madzia jakie jaśniutkie włoski ma Jasio, świetne
kurcze i jaki swietny torcik!!!!!!

Neftis hehe jakie puldaski u córci widzę ;-) a to ostatnie zdjęcie rozbraja!

Andzia
torcik rewelacja no i mały kapitan cudaśny!!!!

Izunia WOW jaki cudowny motylek!!!!!! no i pojazd pierwsza klasa :-)

anussia hehe twoja córcia to nieżła aparatka, super!

marii Twój synek wygląda na atsraszego tak z buxki :-) a ten samochód to prezencik tak? swietny!

Świetne nowe urodzinowe fotki! Patrze na Dzieciaczki i nie mogę się nadziwić, że dopiero leżały, jak się przekręcały na brzuszek to było " łaaaał" a teraz już mali ludzie ;-) W krawatach, na rowerach...:tak:

Ostatnia edycja:
Anussia ale Natalka Ci pomaga w układaniu swoich rzeczy:) a przy okazji sama sie schowała:D
Roseann super fotki z wakacji:)
Anecia jaki poważny chłopczyk z Adasia

a tu Jasio i jego królestwo:)
IMG_1315.jpgIMG_1314.jpgIMG_1316.jpgIMG_1360.jpgIMG_1319.jpgIMG_1318.jpg
IMG_1312.jpgIMG_1368.jpg
pencil.png

Załączniki

• IMG_1313.jpg
    IMG_1313.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 71
śliczny pokoik!!!!! ja niestety nie mam aż tyle miejsca i u Adasia będzie tylko łóżeczko, regał z zabawkami i mała kanapka ale w swoim czasie też pochwalę się zdjęciami

reklama
Do góry