reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Madziu dawaj zdjęcia, dawaj! Jasiu jest cudowny... jak tak na niego patrzę to wydaje mi się taki dorosły że szok... chyba ma coś w spojrzeniu

roseann super fotki! ta w sukni slubnej rewelacja!

Lilijanna hehe torcik smakował? super!

luizka Piotruś mi wygląda na mała przylepkę ;-)

reklama
luizka super razem w trójkę wyglądacie :-) widać, że na rowerku Piotrusiowi się podobało, to tak jak Marcinowi. Jeździmy prawie codziennie :-)
a tu trochę mojego Szkraba:
do nowego domku nie ma jeszcze schodów, ale sobie świetnie radzę
do domku.jpg
niedługo będę kierowcą:
za kierownicą.jpg
co by tu zbroić?!
hmmm.jpg
wcześniej sobie siedziałem ale mama nie zdążyła zrobić zdjęcia:
w misce.jpg

luizka, Piotruś jaki uchachany w foteliku na rowerze:)))
agulek, widzę, że Marcinek też sobie urządza w misce basen:)
PRZYSTOJNIAKI!!!
Lilijanna, super urodzinki!

Ostatnia edycja:
Lilijanno urodzinki pierwsza klasa:)
Luizka super wyglądacie:) Piotrusiowi jazda na rowrze bardzo się podoba:) miałam zamówic Jasiowi fotelik na rower na wiosnę ale chyba się skuszę jeszcze w tym roku:) jak wrzesień będzie ładny to też pojeździmy na rowerku jeszcze:)
Agulek zdolniacha z Marcinka:) zdjęcie za kierownicą suuuper:)

A ja bardzo lubię robić zdjęcia:) tylko jak wstawiam je potem na BB to zawsze tracą na swojej jakości:) moze za jakis czas bede miala wiecej wolnego czasu to naucze sie obrabiac zdjecia:) i zajme się fotografią tak bardziej na poważnie. Bardzo lubie nocne fotki, poszukam zdjęć nocnych gdańska które robiłam z 3 lata temu:) to Wam pokaże, teraz już nie mam czasu na plenery:)

reklama
andzia-ale kapitan przystojny nono. A tort brak słow przepiekny:)
agulek a skad ja to znam włazenie do miski Piotrek otatnio wlazł do szuflady i sie czieszył :) te dzieciaki maja nieziemskie pomysly

Do góry