reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

reklama
P150711_10.08 10 miesiecy.jpg My mamy taki chodzik-pchacz :D Nati dostała już na Wielkanoc od chrzestnej

jesoosss ale te torciki super! a wiecie co moj "lew" boi sie panicznie baczka:baffled: ! Kupilismy mu w polsce takiego zwyklego baczusia no przeciez baczek musi byc wsrod zabawek i co ...moje dziecie az zanosil sie z placzu tak sie go przestraszyl biduelek i baczek skonczyl swoja kariere u nas jak na razie. lezy w szafie:hmm:

Wow, Miłoszek wygląda tak 'dorośle', normalnie jak dwulatek;D

Lea, moja za to od zawsze boi się odgłosu krowy, czy to z pianinka, czy jak ktoś zrobi długie muuuuuuuuuuuuu, to od razu jest podkówka i mega ryk

:-D moja też ma bączka i nie boi się,próbuje nawet sama puszczać :-) a my mamy krowy i wczoraj byłam zaskoczona jak spytałam się "A jak krówka robi" to Nati mmmm :-D Wczoraj pozrywała też babci kwiatki z ogródka :-)

reklama
Do góry