reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Asinka Lilikasia Alfa dziewczynki wymiatają z czuprynkami:tak::-):-):-):-):-)

Maja ślicznie się w sukience prezentuje:-)
Aleksp miałam podobne wrażenia :) ja przyzwyczajona do strojenia małego mężczyzny, jakoś wydawało mi się że będzie drugi synek-Michaś :p a tu Melka wyszła:-D na początku tak dziwnie mi było z tymi strojami, ale teraz tak się wkręciłam że masakra:-D a jaką radochę mam przy strojeniu panienki:-D

reklama
asinka - wczoraj pokazywałam zdjęcia Twojego Skarba Kamilowi, bo nie mogę się oprzeć wrażeniu, że obie są bardzo podobne :) ja mam takie kasztanowe włosy, a kamil ciemny brąz.

Faktycznie lilikasia teraz się dokładniej przyjrzałam :-) bardzo podobne!! To Maja po Was takie ciemne włosy ma. A u mnie znowu ja mam naturalne blond, Sz.ma ciemny blond - jasny brąz. Tylko, że ja jak byłam mała to miałam takie same ciemne włosy jak Ninka. Daj jeszcze jakieś zdjęcia Mai :-)

Laura ma teraz takie jak ja, ja za młodu miałam jeszcze jaśniejsze, m. ma prawie czarne :) Kudłacze niesamowite :)

Dziewczyny wszystkie dzieci przesłodkie, to ja moją Wiktorią się pochwalę Zdjęcie0367.jpg1 kwartał 2013 232.jpgZdjęcie0330.jpg
A co do koloru włosów to mój tato, gdy był dzieckiem był blondynem takim, jak mój Daniel, a z czasem mu ściemniały i miał czarne (teraz już miejscami siwawe):-)

Załączniki

• Zdjęcie0367.jpg
    Zdjęcie0367.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 75
  • 1 kwartał 2013 232.jpg
    1 kwartał 2013 232.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie0330.jpg
    Zdjęcie0330.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Agula ale Ci Jasio rośnie, normalnie szok :-) Cudne masz dzieciaczki.
Madziarra a Twoja córka to modelka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry