reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

a to mój krzykacz :) 20130421_110748.jpg20130510_081148.jpg20130510_152749.jpg
a tu z mamą alex i mama.jpg

Załączniki

• 20130421_110748.jpg
    20130421_110748.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 79
  • alex i mama.jpg
    alex i mama.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 80
  • 20130510_081148.jpg
    20130510_081148.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 77
  • 20130510_152749.jpg
    20130510_152749.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Madziarra Nikolcia do schrupania:) strasznie mi się podobają te wszystkie sukieneczki dla dziewczynek:) dobrze że w lipcu urodzi mi się bratanica to choć jej będę mogła takie kreacje kupować:)
Anka rampersa kupowałam w C&A w sklepie internetowym myślałam że rozmiar 68 starczy nam na całe wakacje, a on teraz praktycznie jest dobry:)
Nimitti grzeczniutki Twój krzykacz:) a zdjęcie z mamą śliczne:) też musze sobie jakieś zrobić z moimi chłopakami bo jeszcze nie mam takiego:)

nimitii-hehe...akurat dałaś takie zdjęcia, że nikt nie uwierzy, że ten dzieciaczek krzyczy!!! :-Daniołek i już!
a teraz już lepiej?
Madziarra- Twoja to czysta Księżniczka:-)
Madzia Mariuszek to naprawdę wielki chłopczyk, słodkie te zdjęcia w bujaczku :)
Zuzkon- Kubuś wygląda jakby za chwilę miał się obudzić i chciał w piłę pograć! hehe, cudaśny jest:)
Aleksp- Lauruśka bardzo się zmieniła-noworodki takie specyficzne buziole mają, teraz to już piękna dama, a włosy...ach! przeurocze:)

A tu moja pociecha: "Jest OK mama!"DSC_1015.jpgUśmiech do taty- "a noś mnie!:)"
DSC_0900.jpg

DSC_0767.jpgA tu próby samodzielnego zasypiania, czasem nam wyjdzie:)

Załączniki

• DSC_0900.jpg
    DSC_0900.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_1015.jpg
    DSC_1015.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0767.jpg
    DSC_0767.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
daffoldil86 mamy tą samą karuzelkę ;-) Franek zasnął przy niej dziś już 6 dzień z rzędu samodzielnie i z dnia na dzień czas zasypiania się skraca :)

deizzi niestety nie wiem gdzie bo znajomi mi kupili ale jest taki sklep online i tam mają tez podobne body podam ci link :Body dziecięce z nadrukiem Sosnowiec

daffodil ale fajna dziewczynka :) juz Alex sie uspokoił czasem wieczorami marudzi i rano jak chce sie tulić do mamy do taty nie chce woli mame :)

Mamusia fotografowala mnie jak sie obracam na plecki :)
Zrobila mi tez zdjecie po kapieli i z samego ranka z siostra w lozku :D

Załączniki

• pracuje nozka.jpg
    pracuje nozka.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 64
  • i na pleckach.jpg
    i na pleckach.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 61
  • pobudka.jpg
    pobudka.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 69
  • po kapieli.jpg
    po kapieli.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Zuzkon radocha Kubusia obłędna :)
Deizzi Mały w letnim wydaniu superaśny :) świetnie wygląda :)
Madzia śliczne oczęta ma Mariuszek :) kochany chłopak :)
Madziara haha łapki w kieszeni wymiatają :p i jaka ślicznotka w sukience :)
Nimitii jaaaki krzykacz??? Słodziak i śpioch kochany:-)
śliczne wasze wspólne zdjęcie :) iii rany bommmmbaa jaki z Alexa modny facet fiu fiu :)
mamy tą samą hustawkę :))
Daffodil pięknie się Agatka uśmiecha, córunia tatunia hihi
no i brawo za samodzielne zasypianie :) niech się udaje jak najczęściej :)
Anka hihi nooo to mamy Małego Księcia z otwartymi oczkami hihihi
jaki On silny i sprytny :D brawo za przewroty :D
śliczny jest, zdjęcie z Laurą piękne, udały Wam się dzieciaki:-)

i trochę nas wrzucam :D
z bratem zawsze dobra zabawa :)
dsc0059dk.jpg

starszy brat przebiera pampersa :p
dsc0077hn.jpg

śmiechy hihi na macie :p
dsc0101bvf.jpg
dsc0103zs.jpg

i na koniec panna pierwszy raz w kiecce:cool2: i Matik architekt -konstruktor:cool2:
dsc0146qg.jpg
dsc0158m.JPG

Do góry