reklama
Ewciulek2426
Fanka BB :)
asinka patrzeć tylko jak Ninka ruszy z kroczkami na przód super
truskafffka
Ewciulek dziękuję szkoda że zdjęcie niewyraźne, ale mała i tak śliczna i czekam na kolejne zębolkowe zdjęcie
Asinka brawo! Może Ninka Nowy Rok przedrepta już na dwóch nóżkach! :-)
Asinka brawo! Może Ninka Nowy Rok przedrepta już na dwóch nóżkach! :-)
Szczebiotka
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
TRUSKAFFFKA może, może Tymek ruszył 24 maja na moje imieniny, to może Ninka ruszy 4 stycznia na moje urodziny
NomiMalone
dawno nie wstawiałam tutaj foty ;-)
Justyś książeczki lubi ..... przewracać strony , rzucać nimi, aleee ma swoje ulubione książeczki. Coraz częściej jak jej pokazuje co jest na obrazkach to obserwuje i słucha grzecznie. Najbardziej lubi koty i jak robię miauuu, No i jak byłyśmy na zakupach zobaczyła i puknęła palcem swoją pierwszą bombkę , chichrała się niesamowicie , już widze co to będzie z choinka w domu
Justyś książeczki lubi ..... przewracać strony , rzucać nimi, aleee ma swoje ulubione książeczki. Coraz częściej jak jej pokazuje co jest na obrazkach to obserwuje i słucha grzecznie. Najbardziej lubi koty i jak robię miauuu, No i jak byłyśmy na zakupach zobaczyła i puknęła palcem swoją pierwszą bombkę , chichrała się niesamowicie , już widze co to będzie z choinka w domu
Załączniki
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
truskafffka
Szczebiotka ale twoje łobuzy superowe, widać że wspólną sztame trzymają:-) i oboje jacy blond, niebieskie oczka śliczniaste
mała strojnisia cudowna:-)
Nomi fascynacja Justynki ..bezcenna ;-) będzie radocha z choinką hihi
zaczytana poważna i pełnia szczęścia super:-)
Asinka szacuneczek dla Niny!!! Pięknie stoi, długo!! równowagę pięknie trzyma!! No ruszy dziewczyna zaraz jak nic!:-)
Moja mała tylko na chwilkę stoi i bęc, więc jeszcze nam brakuje dużo do koleżanki :-)
mała strojnisia cudowna:-)
Nomi fascynacja Justynki ..bezcenna ;-) będzie radocha z choinką hihi
zaczytana poważna i pełnia szczęścia super:-)
Asinka szacuneczek dla Niny!!! Pięknie stoi, długo!! równowagę pięknie trzyma!! No ruszy dziewczyna zaraz jak nic!:-)
Moja mała tylko na chwilkę stoi i bęc, więc jeszcze nam brakuje dużo do koleżanki :-)
reklama
Ewciulek2426
szczebiotka
świetne masz blondaski
nomi ale masz zaczytaną dziewczynę super,że się interesuje książeczkami moja średnio
asinka super stoi Ninka , zdolna bestia
lilikasia co za uśmiech co za włosy wygląda już na ponad roczną dziewczynkę śliczna
świetne masz blondaski
nomi ale masz zaczytaną dziewczynę super,że się interesuje książeczkami moja średnio
asinka super stoi Ninka , zdolna bestia
lilikasia co za uśmiech co za włosy wygląda już na ponad roczną dziewczynkę śliczna