reklama
Ewciulek2426
Fanka BB :)
asinka patrzeć tylko jak Ninka ruszy z kroczkami na przód
super
truskafffka
Ewciulek dziękuję
szkoda że zdjęcie niewyraźne, ale mała i tak śliczna i czekam na kolejne zębolkowe zdjęcie 
Asinka
brawo! Może Ninka Nowy Rok przedrepta już na dwóch nóżkach! :-)
Asinka
Szczebiotka
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
TRUSKAFFFKA może, może
Tymek ruszył 24 maja na moje imieniny, to może Ninka ruszy 4 stycznia na moje urodziny 

NomiMalone
dawno nie wstawiałam tutaj foty ;-)

Justyś książeczki lubi ..... przewracać strony , rzucać nimi, aleee ma swoje ulubione książeczki. Coraz częściej jak jej pokazuje co jest na obrazkach to obserwuje i słucha grzecznie. Najbardziej lubi koty i jak robię miauuu, No i jak byłyśmy na zakupach zobaczyła i puknęła palcem swoją pierwszą bombkę , chichrała się niesamowicie , już widze co to będzie z choinka w domu

Justyś książeczki lubi ..... przewracać strony , rzucać nimi, aleee ma swoje ulubione książeczki. Coraz częściej jak jej pokazuje co jest na obrazkach to obserwuje i słucha grzecznie. Najbardziej lubi koty i jak robię miauuu, No i jak byłyśmy na zakupach zobaczyła i puknęła palcem swoją pierwszą bombkę , chichrała się niesamowicie , już widze co to będzie z choinka w domu
Załączniki
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
truskafffka
Szczebiotka ale twoje łobuzy superowe, widać że wspólną sztame trzymają:-) i oboje jacy blond, niebieskie oczka śliczniaste 
mała strojnisia cudowna:-)
Nomi fascynacja Justynki ..bezcenna ;-) będzie radocha z choinką hihi
zaczytana poważna i pełnia szczęścia super:-)
Asinka szacuneczek dla Niny!!! Pięknie stoi, długo!! równowagę pięknie trzyma!! No ruszy dziewczyna zaraz jak nic!:-)
Moja mała tylko na chwilkę stoi i bęc, więc jeszcze nam brakuje dużo do koleżanki :-)

mała strojnisia cudowna:-)
Nomi fascynacja Justynki ..bezcenna ;-) będzie radocha z choinką hihi
zaczytana poważna i pełnia szczęścia super:-)
Asinka szacuneczek dla Niny!!! Pięknie stoi, długo!! równowagę pięknie trzyma!! No ruszy dziewczyna zaraz jak nic!:-)
Moja mała tylko na chwilkę stoi i bęc, więc jeszcze nam brakuje dużo do koleżanki :-)
reklama
Ewciulek2426
szczebiotka
świetne masz blondaski
nomi ale masz zaczytaną dziewczynę
super,że się interesuje książeczkami
moja średnio
asinka super stoi Ninka , zdolna bestia
lilikasia co za uśmiech
co za włosy
wygląda już na ponad roczną dziewczynkę