reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

chyba się nabawie komplexów, oglądając wasze brzuszki. Wydaje mi się ze ja mam najmniejszy i znow pojdę do lekarza zdołowana, że mam za mały brzuch. A on znów powie , zebym przestała tu zaglądac.

I ma rację - nie ma się czym przejmować!!! W pierwszej ciąży brzuszek miałam dopiero ok 5 miesiąca. A moja koleżanka, chuda jak szczypiorek - dopiero w 6! Tak się po prostu macica ułozyła.

reklama
to moj brzucholek, sprzed 1,5 tygodnia-12 tc.

Załączniki

• 12 tydzień.jpg
    12 tydzień.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 77
monis, porównując ze swoim (jak zrobię kiedyś wreszcie zdjęcie, to je wrzucę), to jak na 12 tydz. to wcale nie jest malutki, a ja znowu nie należę do szczuplinek - więc się nie zadręczaj - mam koleżankę, która rodzi pod koniec marca i ma brzuch niewiele większy od mojego - ale ona jest malutka i drobniutka....

mala monis masz ladniusi ten brzusio a i wogole niektorym wam wyskakuje juz ta linia na brzuchu(zapomnialam nazwy) mi jeszcze nie od czego to zalezne?

reklama
Do góry