reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

orchidea juz cosik ci brzunio widac, slicznie!!
corin no kochana brzusio masz ze ho ho ..cudeńk!. w ogóle tak teraz porównuje moj z Twoim i stwierdzam, ze obie mogłbysmy sie na brzuszki poprzepychac...moj jest bardzo podobny:tak::-)

reklama
maqnio wreszcie coś widać bo się martwić zaczynałam,że dużo z Was ma takie fajne brzuszki a ja nie ale na szczęście dzidzia zaczyna wypychać brzucholek wreszcie mam co pomiziać hihi

orchidea widac widac :) a zobaczysz za jakis czas jak Cię Kochana wybrzuszy, to sama sie nie poznasz. Każda z Nas bedzie miała piekny brzunio, tylko kazda w innym czasie. u mnie dzis była kuzynka - przyszła chrzestna malucha i powiedziała mi ze na 7 miesiac wygladam:szok::-) oczywisscie było to miłe, bo nic złego na mysli nie miała, ale nasmiałam sie przy tuy za dziesięcu:)

Kurcze no do mnie co mama dzwoni to pytanie 1sze jest takie widać mam nadzieję,że do soboty będę miała wnuka lub wnuczkę widoczną hihi (bo przyjeżdżadają rodzice na tydzien) no to mówie mam wreszcie widać ciesze sie jak .... cholera :-D maqnio super masz brzusio !!!! Strasznie mi się podoba

orchidea dziekuje:) i sama zobaczysz, ze nawet sie nie spostrzerzesz a brzusio Ci taki wyskoczy, ze juz nikt nie bedzie miał watpliwości, ze jestes w ciązy. Na szczescie juz wiadc i dziadki będą mogli się zachwycać:)Ja to pekam z zachwytu i wypinam dumnie:)

orchidea, pewnie że już coś widać, a za tydzień będzie jeszcze większy i śliczny.

Maqnio
, oj Ty masz z czego być dumna, śliczna piłeczka. Chociaż mój przez ostatnio 2 tyg też wystrzelił nagle i teraz jest spory. Jakoś na dniach postaram się jakąś fotkę strzelić t Wam pokażę. Dodi, a Ty też obiecałaś pokazać brzucha jak wrócisz z urlopu :-p

A od kiedy się mierzę co tydzien (od 11 tyg) mam w brzuchu 5 cm wiecej. A WY?

Ja jeszcze nie mierzylam się w brzuchu.. No wstawię wstawie, jakoś zawsze mi umknie rano, że fotkę miałam zrobić..Ale poprawię się na pewno.. Niedługo wrzucę!

reklama
Do góry