reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

patrycja, veronique eh..dziekuje, bo sie zarumienię:) tak jak juz kiedys pisałam,ze nie wazny rozmiar ani kształt, ze najwzniejsze, ze to najcudowniejsze mieszkanko dla Naszych Bąbli. I każde domek jest przesliczny!
em_ka no kobietko Ty też masz sie czym chwalic, piekny i okrąglutki masz brzunio:-):-)i porównaj z pierwszym zdjeciem które wstawiłas - widac, ze Maluch rosnie:) ślicznie!

reklama
brzuszki bardzo fajne... sama jeszcze nie zrobiłam żadnego zdjęcia - nic nie widać - albo takie mam złudzenie :)

maqnio, Madzia macie bardzo śliczne brzuszki - chciałabym mieć już taki a zarazem boję się.
U em_ka i Tush też już widoczne są brzuszki - tak ładnie zaokrąglone.

Ostatnia edycja:
maqnio juz porownywalam zdjecia z 11tc i te ktore teraz robilam :-D pokazalam mojemu D i zapytal mnie czy nie wypinalam zeby bylo widac roznice :-D bebok jeden heheh

em_ka no widzisz jak to jest z facetami..eh:-)zamiast powiedziec: "no widzisz kochanie jak Ci pieknie brzuszek urósł"..to mówi, ze wypinasz:-)a tak na powaznie to naprawde widac ładną róźnice..kurcze takie foty to super pamiatka:) kiedys pokazesz dziecku i powiesz :"widzisz kochanie tam byłes w środku i mamusia musiała specjalnie dla ciebie litry wody w siebie wlewac":-):-):-)

oj maqnio ta woda juz mi bokiem wychodzi ze tak powiem. Nie moge jej przelknac na sile, wypijam tylko 1.5l dziennie bo wiecej nie daje rady.

Maqnio, WOW brzuszek jest :cool2: Jest tak rozczulający... eeeh

Emka, no trzeba Ci przyznać, że widać różnicę od ostatniego zdjęcia. Taki zgrabniutki masz ten brzucho :-)
Hanami, ale Ty chudziutka jesteś :-) Śliczny brzunio.

reklama
chyba się nabawie komplexów, oglądając wasze brzuszki. Wydaje mi się ze ja mam najmniejszy i znow pojdę do lekarza zdołowana, że mam za mały brzuch. A on znów powie , zebym przestała tu zaglądac.

Do góry