reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
Ja zawsze się zastanawiałam jak to jest ,,jak już ma sie właśnie brzuszek,jak dzidzia kopać zaczyna teraz wiem,że to najwiekszy cud jaki mnie spotkał szkoda tylko,że 1sze echh nieważne

Maqnio jejuuuuuuuuuuu ja się nie moge na Ciebie napatrzeć!!!!!!!!!!!! boziu jaki Ty masz piękny brzuszek!!!!!! ja też taki chcę:-) boski!!!!! i pokazuj twarz, pokazuj bo masz się czym chwalić:-) oczy masz hipnotyzujące:-)

Ja miałam i zreszta dalej tak mam, że jak widzę kobietę w ciąży to mimowolnie się uśmiecham:-) to takie miłe i zarazem piękne:-) teraz inaczej to oczuwam bo sama jestem w ciąży ale to jest wspaniałe uczucie:-) i również się zastanawiałam jak to jest, mieć brzuszek, czuć ruchy, czkawkę dziecka, czuć każdy dzień ciąży a teraz to jest po prostu boskie:-) nie zamieniłabym tego stanu za nic w świecie:-)

maqnio ja chce CIe zobaczyc w 9mc :-D masz wielki ten brzucholek !!! superancki jest jak nie wiem co, tez czekam zeby mi moj w koncu bardziej wybilo. Zaraz wstawie fote :-D

ale macie piekne brzusie moj tylko taki jakis kwadratowy, moja siostra dzisiaj przyszłai mowi jaki ty masz wielki brzuchol jak w 7 miesiacu i fakt duzzzyyyy i kwadratowy jakis, moze potem fotke wstawie

reklama
Pikne wszystkie brzucholinki! I jak sie roznia od siebie, prawda?

A to moj, w 15 tyg: 15 weeks H.jpg

Do góry