reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Basiunia słodka Klusia w opasce no to... no... normalnie dama:tak: z rajtkami na główce to tak jak Franki nasz, widzę nie tylko ja mam takie pomysły:-D:rofl2:

reklama
Mojeszczęścia ale rycerz:)
Jolek Iguś jaki zadowolony na zjeżdżalni!
Lepi
Zosia jak kochana i słodka blondyneczka!
Jaipur ale imprezowicze z Prezesa i Stacha!
Donkichot synek jest uroczy i te ciemne rysy twarzy mnie powalają!
Basiekk Kluska jest przeurocza!

Dziewczynki wybaczcie że tak ogólnie ale obejrzałam wszystkie zdjęcia i się pomieszałam. Śliczne te nasze maleństwa i takie już kumate się robią

. 2012-03-03 10.42.14.jpgrozmowy z przyjaciółką
2012-02-26 17.03.20.jpg2012-02-26 17.02.59.jpg 2012-02-26 17.03.06.jpgnocnikowo
2012-03-04 19.32.23.jpg myję buzię
2012-03-01 15.12.03.jpg2012-03-01 09.52.43.jpg kilka z serii modelka
2012-03-03 16.36.15.jpg pierwszy grill
2012-03-03 10.25.41.jpg a mi z grila dali jedynie chleb z masłem dobre i to
2012-03-04 11.15.58.jpg pierwsze prawdziwe buty mam więc idę na dwór

Ostatnia edycja:
Styna ona jest sliczna, grila zazdraszczam ;) no i fajnie nocnikuje sie moja jakos tak nie bardzo zrobila kilka razy siku i juz niechce;P a te siedzisko do kapieli u nas juz sie znudzilo mala niechce w nim siedziec bo nie moze sie ruszyc;P

Styna super sesja.Nadia jak się cieszy z chodzenia:):) I z grilla też widzę ma radochę:) Na nocniku chyba troszkę przestraszona co?? A chlebek jak ładnie wcina, Igor tak dużą kromką podłogę by nakarmił:/

Styna urocza damulka rosnie :)) i jak ladnie siedzi na nocniczku :tak:
a powiedz gdzie takie cos do kapieli mozna znalezc ? :> (chodzi mi o to coa a la kolo ratunkowe)

reklama
Do góry