reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

aaniaap jakie śliczne zdjęcie w liściach
ypra jaki cudny Krzysio, a jaki ma czarujący uśmiech...
86ania86 jaki Daruś piękny i jaki śliczny zielony wózek. Tobie też do twarzy z nową fryzurką, ale to już wiesz ;)
Maja no to prawdziwa zagadka, gdzie ta Polunia jest...hmmm...jaka ona śliczna panienka...
Czarna Nikolka jaka duuża dziewczynka...
styna Nadunia jaka umorusana smakowicie...i na huśtawce jaka dumna :)
Futrzaczku jakiego masz synka samodzielnego...no, no, no...
Matusia jaki choruszek śliczny...ale neich nam zdrowieje szybko...
Mandrzejczuk Oskarek z piesem...ale uroczy widok...My też mamy żyrafkowe rajtuzki tylko żółte.
Agnieszka jaki roześmiany łobuziak
Bra no słodziachna jak miód córcia...

reklama
kazda z nas jest wielka szczesciara, mamy piekne dzieci :tak:
dlugo mnie tu nie bylo, wybaczcie ze nie wymienie kazdego dzidziusia z osobna, ale jedna reka troche ciezko bybylo :-D

przypominam mojego Oskara

Załączniki

• 007.jpg
    007.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 012.jpg
    012.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 47
  • 013.jpg
    013.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 57
  • 017.jpg
    017.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 54
Sylwia oskarkowi musi być milusio na tym futrze:-) rozkoszny jest:tak:
Joluś nie wierzę:szok: już wiem czemu cię tyle nie było Igorita goniłaś całymi dniami;-) a środkowy palec pokazuje w wiadomym celu "co jest? nie cykać mi fotek jak śpię":-D:-D:-D

Agacio nawet nie zauważyłam tego palucha :-D

Sylwia Oskarek jaki luzak na tym ostatnim zdjęciu :)

Igorowi wstawanie przy szczebelkach nie sprawia już żadnego problemu, ale jak próbuję go nagrać podczas wstawania to nie ma mowy, udaje ,że mnie nie widzi i zajmuje się wtedy skubaniem koszulki :-D

dziewczyny...ogladnelam zdjecia..i tak sie zastanawiam co te Wasze dzieci jedza ze już same stoją albo siedzą :rofl2:
mój Fran leniwy jest chyba, bo apetyt dopisuje :-)
tutaj ostatnie zdjecia naszego leniuszka
pop (1 of 1).jpg "co mi zdjecia robisz ?"opo (1 of 1).jpg atak nożnynok (1 of 1).jpg i resztki wysypki po trzydniówce:-D

reklama
sylwia Oskarek wspaniały chłopak widać, że kroma chlebka to jest to :)
jolek ja nie wierzę! no nie wierzę! pokazałam M stojącego Igorka i do tej pory zbiera szczękę z podłogi. on jest niesamowicie silny! wspaniały chłopak. rośnie nam jakiś sportowiec chyba, nie ma co :)
don kichot Franuś cudny chłopak, minki fajoskie robi :)

Do góry