reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

P231111_10.00.jpg

Co do piesków my mamy goldena mlody i glupi jeszcze jest ale Igor uwielbia jak Kaprys-tak ma na imie przyjdzie i chociaz noge mu dotknie.

reklama
Matusia - biedna Majcia chorenka.. ale ma super pocieszyciela! i ogrzeje taki :) ) :**
Agnieszka - slodziutki ten Twoj smyk! ;)
Mandrzejczuk - jak sie Oskarito wygina do kumpla ;P

ania Darusiowi musi być cieplutko w takim śpiworku :) wyglądacie super
Maja ale ci się córcia schowała
Kamcia na twoim miejscu też był nie znalazła Vi, w pierwszym momencie myślałam, ze to jakiś misio :)
Czarna ale masz roześmianą córcię
styna, mandrzejczuk, Futrzaczek, Matusia, Agniieszka świetne zdjęcia cudownych dzieciaczków :)
jeśli o kimś zapomniałam, wielkie przepraszam

czarna przepraszam, pomyliłam sie oczywiście Twoja córeczka nie wygląda na chłopczyka, wybacz!!
Matusia - ale super słodkie zdjecie!
Agnieszka -uroczy!
Mandrzejczuk - ale do siebie ciągną!!

reklama
Bra gwiazdeczkę masz w domku :-)

Aaniaap , Matusia dziewczyny widać zakolegowane

Ypra jaki słodziak z Krzysia, a jak się przecudnie śmieje. Buziol dla niego :*
Ania86 super:happy: Daruś z mamusią pozuje do fotek :tak:
MajaPolka ale się uśmiałam:-D No gdzie ta Polusia tam wlazła :-)

Czarna buziak w słodkiego pysia na pół roczku :*
Styna
co za sesja:happy: Śliczna niunia:tak:
Futrzaczku Filipek jaki zdolny :tak:
Matusia ale biednego chorowitka masz w domku i widzę piesek też chory :-)
Mandrzejczuk widać młody zapatrzony w psiaka:tak:
Aguś Igorek przecudny :-)

Do góry